Giresunspor'da Boluspor maçı hazırlıkları
banner40

banner39

Giresunspor'da Boluspor maçı hazırlıkları

20 Nisan 2016 Çarşamba 16:44

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor 24 Mart Pazar deplasmanda Boluspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. İdman 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından minyatür kale maçla sona erdi.

Giresunspor'da Boluspor maçı hazırlıkları
  PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, ligde son 4 maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu söyledi.  
Sözeri, Giresunspor Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 30. haftada Samsunspor (2-0) maçında önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Bazen inili çıkışlı grafik çizmelerine rağmen iyi bir seviyede olduklarını dile getiren Sözeri, "Güzel bir hikayemiz var. Bu hikayeyi güzel bir şekilde sonlandırmak istiyoruz. Bunun için de son dört maçımız final gibi geçecek." diye konuştu.

Ligin 31. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Boluspor'un 10 haftadır kazanamadığını belirten teknik direktör Sözeri, "Rakibimiz alt sıralarla bağlarını tamamen koparamadı. O yüzden bizi zor bir maç bekliyor. Futbolcularımız oyun karakterlerini sahaya yansıttıkları zaman neler yapabileceklerini gösteriyor. Tekrar oyun karakterini sahaya yansıtıp güzel bir sonuçla şehrimize dönmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Takımın kalecilerinden Ali Aydın ise son zamanlarda bir çıkış yakaladıklarını vurgulayarak, "Deplasmanda kötü oyun oynuyoruz ama içeride çok iyi mücadele ediyoruz. Play-off'a kalırsak Süper Lig'e yükseleceğimize inanıyoruz. Takım olarak bunun bilincindeyiz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Giresunspor, 24 Mart Pazar deplasmanda Boluspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. İdman 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından minyatür kale maçla sona erdi.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x