Galatasaray'dan Trabzon'a kıyak!
banner40

banner39

Galatasaray'dan Trabzon'a kıyak!

23 Mayıs 2014 Cuma 09:50

Bonservisi elinde olan Fransız golcü Bafetimbi Gomis'le Galatasaray ve Beşiktaş görüşmelere başladı. Ancak transfer yarışına Trabzonspor'un da devreye girmesiyle Sarı-kırmızılı kulüp, Trabzonspor'a jest yaparak aradan çekildiği iddia edildi

Galatasaray'dan Trabzon'a kıyak!
Bordo-mavili kulüp golcü adayları arasında yer alan Bafetimbi Gomis'in her geçen gün talibi artıyor.

Beşiktaş’ın çok istediği 28 yaşındaki Fransız forvete Galatasaray da talip olmuştu.

Galatasaray futbolcuyla görüşüp, Beşiktaş'a göre transferde bir adım öne geçmişti.

Ancak Sarı-Kırmızılı kulüp, Trabzonspor’un da Bafetimbi Gomis’i transfer etmek istediğini öğrenince transferi rafa kaldırdı.

Ünal Aysal, kurmaylarına, “Trabzonspor bizim dost camialarımızdan biri. Onlar Gomis’ten vazgeçmediği sürece, biz bu oyuncuyla görüşme yapmayalım” talimatı verdi. Galatasaray, Trabzonspor için Fransız yıldızla yaptığı görüşmeleri durdu.
GOMİS'LE MASAYA OTURDU 

Oscar Cardozo için Benfica yetkilileriyle Portekiz ve İtalya’da görüşme yapan kulüp CEO’su Burak Gürdal, Bafetimbi Gomis ile de masaya oturdu.

Oyuncunun şartlarını öğrenip, bunları İbrahim Hacıosmanoğlu’na iletti. Önceliği Cardozo’ya veren başkan, Gürdal’la yaptığı görüşmede Paraguaylı’da sorun çıkması halinde Gomis’in transfer edilmesini istedi. Böylece Fransız oyuncu, Bordo-Mavililer’in
forvetteki ikinci alternatifi oldu.

GALATASARAY BİZİM DOSTUMUZ
Trabzonspor cephesinden de Galatasaray için benzer bir açıklama geldi. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Burak ve Selçuk’un intikamı için Hajroviç’in alınmasını istediği öne sürülmüştü.

Başkan bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Galatasaray bizim dostumuz. Trabzonspor’un dostuna kazık atanla asla işimiz olmaz” ifadelerini kullandı. Başkan ayrıca Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’a asla kızgınlığı olmadığını söyleyerek, “Daha önce de dediğim gibi, Burak ve Selçuk’un ayrılması o dönemki Trabzonspor Yönetimi’nin beceriksizliğidir.

Yönetim iyi oyuncularını elde tutamamıştır. Bu nedenle asla bu futbolculara karşı bir kızgınlığım söz konusu değil” diye konuştu.


banner5

Yorum Gönder

@name x