Fırtına Avrupa'da esiyor!
banner40

banner39

Fırtına Avrupa'da esiyor!

19 Eylül 2014 Cuma 09:14

Bordo-mavililer, ilk kez takımda forma giyen Yunan oyuncusu Papadopoulos'un uzatmanın son dakikasında attığı golle Metalist Kharkiv'i 2-1 yenerek grup maçlarını iyi bir başlangıç yaptı

Fırtına Avrupa'da esiyor!
UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını 2-1 yenen Trabzonspor, grup maçlarına 3 puanla başladı.
Arena Lviv'de oynanan karşılaşmada Trabzonspor 25. dakikada Gineli oyuncusu Kevin Constant'ın kafasıyla bulduğu golle 1-0 öne geçti ancak ev sahibi takım 61. dakikada Homenyuk'un golüyle 1-1'lik eşitliği sağladı.

Karşılaşmanın en az 3 dakikalık uzatma bölümünün tamamlanmasının ardından bordo-mavililer, Constant'ın kullandığı serbest atışta, Yatabare'nin indirdiği topu Papadopoulos ile filelere yollayarak 90+4. dakikada maçtan 3 puanla ayrılmayı başardı.

- Halilhodziç, yenilgi görmedi

Trabzonspor, Teknik Direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde beşinci resmi maçından da yenilgi görmeden ayrıldı.

Halilhodziç yönetiminde, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov karşısında 2-0, 0-0'lık sonuçlarla tur atlayan, ligde de Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe maçlarından golsüz beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, Metalist Kharkiv'i 2-1 yenmeyi başardı.

Bordo-mavililer, Halilhodziç ile 5 resmi maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik alarak yenilgi görmedi. 

 - Constant ve Papadopoulos ilk golünü attı

Trabzonspor'un sezon başında Milan'dan kadrosuna kattığı Kevin Constant ile Yunan oyuncu Papadopoulos, bordo-mavili forma altında ilk gollerini attılar.

İlk kez Trabzonspor forması giyen savunma oyuncusu Padopoulos, takımının 3 puan almasında büyük katkı sağladı.

- Cardozo, etkisiz kaldı

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda Rostov ile oynanılan karşılaşmada sakatlık geçiren ve ligde ilk 2 hafta forma giyemeyen Cardozo, 2 maç aradan sonra tekrar formasını almasına karşın etkisiz gözüktü.

Paraguaylı oyuncuyu, Teknik Direktör Halilhodziç karşılaşmanın 57. dakikasında oyundan alınırken bu oyuncunun yerine Yatabare sahaya çıktı.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x