Ersun Yanal'dan açıklama
banner40

banner39

Ersun Yanal'dan açıklama

26 Kasım 2014 Çarşamba 16:50

UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Metalist Kharkiv ile karşılaşacak Trabzonspor'da, Ersun Yanal maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'dan açıklama
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde Metalist Kharkiv ile oynayacağı maç öncesinde Ersun Yanal basın toplantısı düzenledi. Yanal, “ Benim felsefem futbolda çıkar yener yada yenilirsiniz. 90 dakika her an oynayacaksınız atak yapacaksınız gol atar atmazsınız ama 90 dakika oynayan takım olacaksınız. G. Saray maçında da gördük güvendiğim futbolcular tuttu ve gol attılar. Oyuncularım cesaretli oynadı ve yendi. Yarın daha cesaretli olacak ama bu cesaret demek hata yapmak değildir.”dedi. 
 
Yanal, “ Trabzonspor oynadığı her maçı yenmek zorunda bunu böyle düşünerek sahaya çıkmak zorunda. Eğer bizim sloganımız varsa bize her yer Trabzon bu söze uygun oynayacağız. Ben takıma transfer düşünüyor muyum? Devre arasında yapılacak transferler zordur sıkıntı yarata bilir bunları düşünerek yapacağız.”ifadelerine yer verdi. 
 
Yanal, “ Türk futbolu ciddi bir kaos için büyük bir kulübün basket takkmı çok zor durumda arta arda istifalar geliyor. Bu sorun 3 Temmuz ile başlamadı. 90 lı yıllarda başladı. Yayın gelirleriyle paylaştı. Bu durum nasıl çözülür çok büyük kurultaylar yapılması gerekli hem siyasi iradenin hemde tüm kurumlarının bir araya gelmesi gerek. Türk sporu zor durumda. Ben federasyonda çalışırken 13 Milyon gencimiz vardı bunları nasıl spora kadarız diye düşünmemiz gerekli. Her halde yönetsel olarak çok radikal kararlar almamız gerekli.”dedi.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x