Devler Ligi'nde rekorlar gecesi!
banner40

banner39

Devler Ligi'nde rekorlar gecesi!

22 Ekim 2014 Çarşamba 11:06

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan maçlar, birçok rekoru da beraberinde getirdi.

Devler Ligi'nde rekorlar gecesi!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H gruplarında oynanan ve toplamda 40 golün atıldığı üçüncü maçlar, birçok rekoru da beraberinde getirdi. H Grubu'nda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'in deplasmanda Bate Barisov'u 7-0 yendiği karşılaşmada ilk defa bir Şampiyonlar Ligi takımı bir devrede 6 gol attı.
Shakhtar Donetskli Luiz Adriano ise Belarus ekibi karşısında 5 kez fileleri havalandırarak Lionel Messi'nin "Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta en çok gol atan oyuncu" rekorunu egale etti. Brezilyalı golcü, ilk yarıda 17 dakika içinde 4 kez (28, 36, 40, 44) fileleri havalandırarak bu gol sayısına en kısa sürede ulaşan futbolcu oldu. Ayrıca, turnuvada bir maçta 4 ve üstü gol atan 12. futbolcu olmayı da başardı.

Bayern Münih'in deplasmanda Roma'yı 7-1 yendiği maçta Bavyera temsilcisi, ilk yarıda rakibinin filelerini 5 kez havalandırarak "bir devrede en çok fileleri havalandıran deplasman takımı" unvanını ele geçirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, E, F, G ve H gruplarında üçüncü maçlar tamamlandı. Bayern Münih, Paris Saint Germain, Chelsea ve Porto aldıkları galibiyetlerle liderliklerini sürdürmeyi başardı. Bu arada, 4 grupta oynanan 8 maçta, toplam 40 gol kaydedildi.

Gruplarda alınan sonuçlar şöyle:

E Grubu
CSKA Moskova - Manchester City: 2-2
Roma - Bayern Münih: 1-7

F Grubu
APOEL Nicosia - Paris Saint Germain: 0-1
Barcelona - Ajax: 3-1

G Grubu
Schalke 04 - Sporting Lizbon: 4-3
Chelsea - Maribor: 6-0

H Grubu
BATE Borisov - Shakhtar Donetsk: 0-7
Porto - Athletic Bilbao: 2-1
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x