Cardozo'nun Türkiye'de istediği takım
banner40

banner39

Cardozo'nun Türkiye'de istediği takım

03 Mayıs 2014 Cumartesi 12:08

Trabzonspor'un golcü adayları arasında ilk sırada yer alan Cardozo, Paraguay'ın La Nacion gazetesine konuştu. Cardozo "Trabzon'un teklifi gurur verici. Başkanımız Vieira izin verirse futbol hayatıma Türkiye'de devam edeceğim. Yeni bir maceraya hazırım" dedi.

Cardozo'nun Türkiye'de istediği takım
Trabzonspor'a büyük müjde... Yönetimin kulübü Benfica'ya resmi teklif yaptığı Oscar Cardozo, ülkesinde yayın yapan La Nacion gazetesinden Ariel Acosta'ya bordo-mavili taraftarı sevinçten sokağa dökecek açıklamalar yaptı. İşte Cardozo'nun sözleri: "İnsanların bana olan güvenini önemsiyorum. Lizbon'a kadar gelerek bana gösterdikleri ilgi beni çok onurlandırdı. Daha önce de bir başka Türk takımı beni istemiş ve o yüzden Türkiye ile ilgili oldukça fazla bilgi toplamıştım. Daha fazla bilgi toplamama da gerek yok diye düşünüyorum. Vieira (Benfica başkanı) bu kez izin verirse futbol hayatıma Türkiye'de devam edeceğim. Ben artık yeni bir maceraya hazırım. Trabzonspor'da yeni bir sayfa açarım."
 
Bu sözler, Benfica'nın bordo-mavililerin teklifini kabul etmesi halinde transferin hemen gerçekleşebileceğini gösteriyor.
 
TEKLİFİMİZİ SUNDUK

Başkan yardımcısı Yakup Aslan da Radyospor'a Cardozo ve transfer politikası ile ilgili açıklamalar yaptı. Gelecek yıl güçlü bir kadro kurmak için çalıştıklarını ifade eden Aslan, "Cardozo da görüştüğümüz oyunculardan biri. Daha önce de Cardozo ile görüşmüştük. Eğer fiyatta anlaşırsak olabilir" ifadesini kullandı. Cardozo dışında kariyerli bir kaç isimle daha temas halinde olduklarını ifade eden Aslan, "Demba Ba ile de ilgilendik. Önemli isimlerle temas halindeyiz. 1 ya da 2 golcü alacağız. Mağlup olduğumuz zaman eğlenen değil, yapımıza ve ruhumuzu uygun oyuncuları kadroya katıp bu zihniyette olan futbolcularla birlikte olacağız" dedi.

Milliyet
banner5

Yorum Gönder

@name x