Yerel Seçimlere Doğru Zonguldak
banner40

banner39

Yerel Seçimlere Doğru Zonguldak

29 Kasım 2013 Cuma 17:20

AK Parti'nin Zonguldak Belediye Başkan adayı Bektaş: "Zonguldak'ı her anlamda gurur duyulacak bir şehir yapmak öncelikli hedefim olacaktır"

Yerel Seçimlere Doğru Zonguldak
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Ali Bektaş, "Zonguldak'ı her anlamda gurur duyulacak bir şehir yapmak öncelikli hedefim olacaktır" dedi.
Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, partilerinin Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından adının il başkanları toplantısında açıklanmasının kendisi için iftihar olduğunu söyledi.

Kozlu Belde Belediye Başkanlığı görevini yürütürken Zonguldak Belediye Başkanlığına talip olduğunu ifade eden Bektaş, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımıza hizmet etmek içini gecemizi gündüzümüze katarak, hizmet ve iş üreterek yolumuza devam edeceğiz. Kozlu'da başlattığımız işlerin devamını Zonguldak'ta gerçekleştireceğiz. Bize görev verenleri mahcup etmeden bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Zonguldak'ı her anlamda gurur duyulacak bir şehir yapmak öncelikli hedefim olacaktır."

Zonguldak ve Kozlu'nun sosyal yapı olarak aynı olduğunu dile getiren Bektaş, "Beldemizde yaptığımız değişimi ilimiz merkezinde de yapmak zorundayız. Şehrin çehresinde ciddi ve hızlı bir çalışmayla bazı şeylerin yapılabileceğini göstereceğiz" dedi.
banner5

Yorum Gönder

@name x