Yerel Seçimlere Doğru Trabzon
banner40

banner39

Yerel Seçimlere Doğru Trabzon

29 Kasım 2013 Cuma 18:38

AK Parti'nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gümrükçüoğlu: "Trabzon'u dünya kenti yapma noktasında hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek"

Yerel Seçimlere Doğru Trabzon
AK Parti'nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'u dünya kenti yapma noktasında hizmetlerinin kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ismi açıklanan Gümrükçüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, demokrasinin tüm saha çalışmaları sonucu diğer illerde olduğu gibi Trabzon'da da toparlanan bilgiler sonucu büyükşehir belediye başkanlığı görevini yürütme sorumluğu için aday gösterildiğini ifade etti.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da "halka hizmet hakka hizmettir" anlayışıyla gecesini gündüzüne katıp hizmet ve iş üreterek yoluna devam edeceğini belirten Gümrükçüoğlu, "Sayın Başbakanımıza, teşkilatlarımıza, bize inanan, güvenen herkese şükranlarımı sunuyorum. Trabzon halkına önümüzdeki dönemde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bize görev verenleri mahcup etmeden bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Trabzon'u dünya kenti yapma noktasında hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek" diye konuştu.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x