Yerel seçimlere doğru Karabük
banner40

banner39

Yerel seçimlere doğru Karabük

18 Şubat 2014 Salı 15:11

AK Parti Karabük İl Başkanı Ayar: Elimizden geldiğince kentimizi en güzel şekilde temsil edecek bir liste oluşturma gayretinde olduk

Yerel seçimlere doğru Karabük
AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis adaylarının belirlenmesi ilişkin "Elimizden geldiğince kentimizi en güzel şekilde temsil edecek bir liste oluşturma gayretinde olduk" dedi.
Ayar, İl başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, bir seçim sürecinin başladığını,  parti teşkilatı olarak çalışmalara devam ettiklerini söyledi. 

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) belirlemiş olduğu takvim doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Ayar, şunları kaydetti:

"İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis adaylarını belirledik. İl ve ilçelerin listelerini İl Seçim Kuruluna teslim ettik. Elimizden geldiğince kentimizi en güzel şekilde temsil edecek bir liste oluşturma gayretinde olduk. Bu listede yer alan arkadaşlarımız Karabük adına birer değerdir. Güzel bir liste yaptığımıza inanıyorum. Karabük'ü tüm renkleriyle temsil etmesi için liste üzerinde yoğun istişareler yaptık. Liste çalışması olduğu dönemler de hem negatif hem pozitif yorumlar ile karşılaşmak mümkün. Genel anlamda yorumlar pozitif."

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x