Yeni bir seçim sürecine giriyoruz
banner40

banner39

Yeni bir seçim sürecine giriyoruz

18 Haziran 2014 Çarşamba 09:24

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Yeni bir seçim sürecine giriyoruz, değerlendirmelerde bulunacağız" dedi.

Yeni bir seçim sürecine giriyoruz
Bakan Kılıç, partisinin il başkanlığında belediye başkanları, ilçe başkanları ve parti yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı.
Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Kılıç, "Arkadaşlarımızla şehrimizde yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak için Samsun'a geldim. Yeni projeleri değerlendireceğiz, yaz döneminde yapılacak çalışmaları görüşeceğiz.

Bu çalışmalara Ankara'dan nasıl bir destek verebiliriz? bunları görüşeceğiz. Arkadaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Ayrıca yeni bir seçim sürecine giriyoruz, değerlendirmelerde bulunacağız" dedi.

SAMSUNSPOR'A SAHİP ÇIKILMALI

Samsunspor kongresinin yapıldığını ve yeni yönetim seçildiğini de ifade eden Kılıç, şunları söyledi:

"Bugüne kadar Samsunspor için her zaman elimizden ne kadar destek geldiyse verdik. Samsun'daki bütün kanaat önderlerinin de Samsunspor taraftarlarının da, takıma gönül verenlerin de bir araya gelerek takımını desteklemesi önemli. Bununla ilgili çalışma yapacağız. Takıma sahip çıkılması noktasında herkesin elinden ne geliyorsa yapması lazım. Küçük demeden, büyük demeden takıma sahip çıkılması gerekiyor. Ancak bu şekilde Samsunsporumuz'u geleceğe daha kuvvetli taşıyacağımıza inanıyoruz." dedi. 



AA
banner5

Yorum Gönder

@name x