Trabzon'u kazanacağız!
banner40

banner39

Trabzon'u kazanacağız!

21 Mart 2014 Cuma 11:04

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesi seçmenlere seslendi.

Trabzon'u kazanacağız!
CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesi seçmenlere seslendi. Canalioğlu, "Oy kutsaldır. Kul hakkı yemeyiz. İnsana saygılıyız. Ayrım yapmayız. Oyunuzu güvendiğiniz, inandığınız, kapısı size açık olacak adaya verin" dedi.
Yeniden seçildiği takdirde sevgi tohumlarını yeniden ekeceklerini belirten Volkan Canalioğlu, Türkiye'nin adı dünyada yolsuzluklarla anılır hale geldi. Şehit kanlarıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin adını dünya rezil edenlere oylarınızı vermeyin. Oy kutsal ise vebalide ağır olur. Bu kez size en iyi hlezmet verecek olan CHP'ye oylarınızı vermenizi istiyorum. Biz Genel Başkan, Başbakan seçmiyoruz. Yerel yöneticilerimizi seçiyoruz. Bu kul hakkı yemeyiz. Biz insana saygılıyız. Vatandaşa hesap vermeyi namus borcu biliriz. Biz insanlar arasında ayırım yapmayız. İnsanı Allah'ın yarattığı en değerli varlık olarak görrürüz, onun başımızın üstünde yeri vardı. Belediye Başkanı bulunduğu yerin tümüne hizmet getirir ayırım yapmaz. Belediyeyi kazandığımızda önceki belediye başkanlığımız döneminde olduğu gibi yoksulluk asla teşhir edilmeyecek, Sosyal devlet, bizim temel amacımız olacak. Bunu yaparsak mutlu bir toplum ortaya çıkartmış oluruz" diye konuştu.

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, İşitme Engellier Derneği'ni de ziyaret etti. Belediye Başkanlığı döneminde engellilerin tüm ihtiyaçlarını karşıladığıı belirten Canalioğlu, "Amacımız tüm dernekleri bir araya toplamak. Derneklerimizi öncelikli sorunlarının başında yer sorunu geliyor. Büyükşehir Belediyesi'ni kazandığımız takdirde tüm dernekleri bir araya toplamak istiyoruz. Kentimizde bulunan bir çok dernek kiralarını ve diğer giderlerini karşılayamaz durumdadır" ifadelerini kullandı.

haberler.com
banner5

Yorum Gönder

@name x