Siyasete çürük elma, armut sürenler oldu!
banner40

banner39

Siyasete çürük elma, armut sürenler oldu!

31 Mart 2014 Pazartesi 15:16

Bakan Yazıcı: "Siyaset borsasına çürük elma, çürük armut sürenler oldu. Siyaseti tahkir ve tenziften ibaret sananlar oldu ama millet hepsini görmüş organik olana oyunu vermiştir"

Siyasete çürük elma, armut sürenler oldu!
Yazıcı, resmi olmayan sonuçlara göre Rize'de 18 belediyenin 17'sini AK Parti'nin kazanmasının ardından ilçeleri ziyaret etti. Fındıklı ilçesine giden Yazıcı, vatandaşlarla sohbet etti.

TÜRKİYE "DUR" DEDİ
Burada vatandaşlara hitap eden Yazıcı, yerel seçimlerin çok önemli sonuç ortaya koyduğunu belirtti.

Milletin egemenlik hakkına sahip çıktığını ifade eden Yazıcı, "Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlere karşı, AK Parti'nin yolunu kesmek isteyenlere karşı Türkiye'nin siyasetini başkalaştırmak isteyenlere karşı, bütün vesayetçi anlayışlara dün sandıklar açıldıktan sonra gösterdiği güçlü destekle 'dur' demiştir" diye konuştu.

18'DE 17 

Yerel yöneticilerle merkezi hükumetin uyumlu çalışmasının önemli olduğunu kaydeden Yazıcı, şöyle devam etti: 

"Rize'de 18'de 17 yaptık. İl Belediye Başkanlığı seçimlerinde açıklanan sonuca göre Rize birinci durumda. İnşallah İl Genel Meclisi sonuçlarında da önlerde yer alacak. Bu bizim Rize'de ve ülke genelinde çıtamızı yükseltmiştir. Türkiye yolunu kesmek isteyenlere, bu konuda iç ve dış işbirlikçilere fırsat vermemiş, hukukuna, geleceğine, toprağına, gençliğin geleceğine, kendisinin geleceğine oy kullanmak suretiyle sahip çıkmıştır. İki aydan bu yana gece gündüz demeden koşan süreci sandığa yansıtmak suretiyle, AK Parti'nin yürüyüşüne 'Türkiye liderine yanındayız, güven ve istikrarın takip edilmesi için üzerimize düşeni yapıyoruz' diyen herkese teşekkür ediyoruz.

BİZ İNSANI ÖNEMSİYORUZ
Seçmenin verdiği oylarla yapılan hizmetleri ve projleri onayladığını vurgulayan Yazıcı,şunları kaydetti:

"Bize güvendiniz. Siyaset borsasına çürük elma, çürük armut sürenler oldu. Siyaseti tahkir ve tenziften ibaret sananlar oldu ama millet hepsini görmüş, organik olana oyunu vermiştir. Kim ne derse desin, belediyelerimiz hizmet üretirken hiç bir ayırımı yapmayacağız. Bize oy vermeyenler kendi muhasebelerini empati yaparak içlerinde yapacaklardır ama biz hizmet üretirken insanımızın bütününü hiçbir sebeple hiçbir ayırım yapmadan sürdürmeye devam edeceğiz. Bizim yönetim anlayışımız bu. Biz insanı önemsiyoruz." 

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x