Samsun tarihinin en büyük mitingi oldu
banner40

banner39

Samsun tarihinin en büyük mitingi oldu

28 Mart 2014 Cuma 10:58

"Bizler birliğin ve beraberliğin timsali bir milletiz. Bizler ulusal çıkarlarımızı canımızla koruruz. Ülkemizin üzerinde hiçbir zaman, birliğin ve beraberliğin üzerine oyun yapılmasına müsaade etmeyiz"

Samsun tarihinin en büyük mitingi oldu
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bizler birliğin ve beraberliğin timsali bir milletiz. Bizler ulusal çıkarlarımızı canımızla koruruz. Ülkemizin üzerinde hiçbir zaman, birliğin ve beraberliğin üzerine oyun yapılmasına müsaade etmeyiz" dedi.
SAMSUN TARİHİNİN EN BÜYÜK MİTİNGİ

Kılıç, partisinin Atakum ilçesinde düzenlediği mitingde,  25 Mart'ta Samsun'da tarihi bir gün yaşandığını söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 25 Mart'ta Samsun mitinginde vatandaşlara seslendiğini anımsatan Kılıç, "25 Mart'ta Genel Başkanımız ve Başbakanımızın Samsun'daki mitingi muhteşem oldu. Samsun tarihindeki en büyük miting oldu. Ama sadece meydanda değil, bulvarda, sokaklarda adeta bir insan seli vardı" ifadesini kullandı.

Başbakan Erdoğan'ın Atakum ilçesine önem verdiğini vurgulayan Kılıç, 25 Mart'ta Cumhuriyet Meydanı'nda gösterilen o büyük sevginin 30 Mart sabahı da sandıkta çok büyük yansıması olacağına inandığını açıkladı.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN VAN VE DİYARBAKIR MİTİNGLERİ 

Başbakan Erdoğan'ın bugün Van ve Diyarbakır'da iki mitinge katıldığını anımsatan Kılıç, şunları kaydetti:

"Mitingleri seyrettiniz mi? Değerli kardeşlerim nasıl bir Genel Başkanımız ve Başbakanımızın olduğunu gördünüz mü? Kendini bu millete feda eden, sesini ve canını bu millete feda etmek için bir an olsun gözünü kırpmayan Genel Başkanımızın, Başbakanımızın olduğunu gördünüz değil mi? Onun için biz ne diyoruz. Sen yorulma usta, 30 Mart'ta millet konuşacak. 30 Mart'ta Atakum konuşacak,  30 Mart'ta Türkiye konuşacak."

Bakan Kılıç, "Bizler birliğin ve beraberliğin timsali bir milletiz. Bizler ulusal çıkarlarımızı canımızla koruruz. Ülkemizin üzerinde hiçbir zaman, birliğin ve beraberliğin üzerine oyun yapılmasına müsaade etmeyiz. 30 Mart'ta da siz bunun cevabını vereceksiniz" diye konuştu.

Kılıç ve partisinin belediye başkan adayları daha sonra seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara karanfil attı.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x