Oyunun sadece ucu gözükmekte
banner40

banner39

Oyunun sadece ucu gözükmekte

17 Mart 2014 Pazartesi 13:46

AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da yetişen esnafın büyükşehirlerde çok daha iyi konuma geliyor.

Oyunun sadece ucu gözükmekte
Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, Türkiye'de istikrarın yakalanıp devam ettirilmesinin önemine işaret ederek:

"Türkiye'nin önü kesilmek istenmektedir. Kötü niyetliler Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınmasının önünü kesmektedir. Hesap büyüktür. Oyun çok büyüktür. Oyunun sadece ucu gözükmektedir. Derinliği çok büyüktür. Biz birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmamız lazım" dedi.

Bayraktar, AK Parti tarafından kent merkezindeki  bir otelde verilen kahvaltıda yaptığı konuşmada, bir ülkenin nereye gittiğinin ve ülkede neyin nasıl olduğunun esnafın konumundan, duruşundan ve bakışından anlaşılabileceğini belirterek, "Esnaf huzurluysa, o ülkenin istikrarla ileriye doğru gittiğinin işaretidir. Esnaflık çok ince ve zor bir iştir. Trabzon'un esnafı da Türkiye'de önemli yeri olan bir kesimdir" diye konuştu.

Trabzon'da yetişen esnafın büyükşehirlerde çok daha iyi konuma geldiğini anlatan Bayraktar, kentin esnaflıkta bir mektep olduğunu belirtti.

Bayraktar, Türkiye'nin istikrarına işaret ederek, "Türkiye'de istikrarı yakalayıp devam ettirmek için çok dikkatli olmamız lazım. Türkiye'nin önü kesilmek istenmektedir. Kötü niyetliler Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınmasının önünü kesmektedir. Hesap büyüktür, oyun çok büyüktür. Oyunun sadece ucu gözükmektedir. Derinliği çok büyüktür. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmamız lazım" diye konuştu.
banner5

Yorum Gönder

@name x