Milletvekili Toptan: Değişime ihtiyaç var
banner40

banner39

Milletvekili Toptan: Değişime ihtiyaç var

28 Mart 2014 Cuma 15:23

AK Parti Zonguldak Milletvekili Toptan: "Zonguldak Belediyesi, kenti gerçek anlamda modern bir şehir haline getirecek olan kadroya teslim edilecektir"

Milletvekili Toptan: Değişime ihtiyaç var
Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, "Zonguldak Belediyesi, kenti gerçek anlamda modern bir şehir haline getirecek olan kadroya teslim edilecektir" dedi.
Toptan, bir kafede esnafın katılımıyla düzenlenen toplantıda, Zonguldak’ın daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için mutlaka büyük bir değişime ve dönüşüme ihtiyaç olduğunu söyledi.

MODERN ŞEHİR HALİNE GELECEK KADRO VAR

Her zaman olduğu gibi Zonguldak’ın kendisine yakışır bir seçim çalışması yaptığını belirten Toptan, şunları kaydetti:

“Arkadaşlarımızın fedakar çalışmaları ve en son Sayın Başbakanımızın mitingi ile taçlanmış olan bu hareket bana göre pazar günü sonucunu verecek. Zonguldak Belediyesinin bunca beceriksizliğinden ve başarısızlığından sonra halkımız 'iyi yaptın, sen bunu yapmaya devam et' demeyecektir, dememelidir. Zonguldak Belediyesi, kenti gerçek anlamda modern bir şehir haline getirecek olan kadroya teslim edilecektir. Arkadaşlarımız hangi partiye mensup olursa olsun birbirlerinin yüzüne bakamayacak söz ve davranışlardan kaçınmıştır. Bu nedenle başta kendi arkadaşlarım olmak üzere bütün partilerin mensuplarına teşekkür etmek istiyorum.”

ZONGULDAK TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL 10 KENTİNDEN BİRİ OLACAK

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ali Bektaş da projelerinin tamamının hayata geçirileceğini,  Zonguldak’ın Türkiye’nin en güzel on kentinden biri olacağını ifade etti.

Belediyeciliğin ciddi bir iş olduğunun vurgulayan Bektaş, şunları kaydetti:

"Şehirde nasıl yaşanabileceğini dirayetli bir şekilde ortaya koyacağız. Bugünden itibaren bu dirayeti ortaya koyamazsak bu şehir yaşanılmaktan çıkmıştır.  Artık karar verecek sizlersiniz. Siyasi düşünceniz, çocuklarınızın sevgisinden öne çıkamaz. Zonguldak’ seven herkesin bize destek vermesini istiyoruz. Zonguldak’ı nasıl büyüteceğimizi birlikte karar vereceğiz. Bana inanır güvenirseniz sizlerin burada temsilcisi olacağım. Bundan yana şüpheniz olmasın.”

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x