MHP'nin hedefi işsizlik olacak
banner40

banner39

MHP'nin hedefi işsizlik olacak

13 Ocak 2014 Pazartesi 13:53

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, işsizliği ortadan kaldırarak Giresun’un geleceğine damga vurmak istediklerini söyledi.

MHP'nin hedefi işsizlik olacak
Giresun'un en büyük sorunlarından birinin işsizlik olduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum; gençlerin gelecek kaygısıyla yaşadığını ifade etti.
Gazetecilerle bir araya gelen Erzurum; kentin sorunlarını iyi bildiğini belirterek şöyle konuştu: "Bu sorunları çözmek, Giresun'un geleceğine damga vurmak için aday oldum. Açıkladığımız geri dönüşüm ve otopark projesiyle istihdam sağlayacağız. Avrupa Birliği imkanlarını en aktif şekilde değerlendireceğiz. Belediyenin dar bütçesiyle bu işler olmuyor. Belediyenin bütçesini genişletip böyle yatırımlar yapıp hem belediyeye gelir imkanları sağlayabilirsiniz. Belediyenin böyle bir özelliği var. Bu kaynakları iyi yönetmekle alakalı bir durum. Belediyeye direkt olarak 5 bin kişi alacağız gibi bir söylemimiz yok fakat yapacağımız yatırımlarla beş bin kişiye hatta daha fazla kişiye iş imkanı sağlayacağız."

İşsizliğin nedeninin işin olmaması değil iş üretecek ekonomik dinamik ve süreçlerin bir bütün halinde harekete geçirilememesi olduğunu ifade eden Erzurum, "İşsizlik bir kader ya da bir bahane değildir asla da olmayacaktır" dedi. 
banner5

Yorum Gönder

@name x