MHP'de yeni yönetim belli oldu!
banner40

banner39

MHP'de yeni yönetim belli oldu!

19 Eylül 2014 Cuma 16:56

MHP Trabzon İL Başkanlığının istifa etmesinin ardından İl Başkanı Muammer Demeli tarafından oluşturulan yenİ İl yönetimi listesi Genel Merkez tarafından onaylandı.

MHP'de yeni yönetim belli oldu!
Bu konu ile ilgili olarak MHP Trabzon İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.
Milliyetçi hareket Partisi Trabzon İl Yönetim Kurulu 03.09.2014 tarihinde yeniden yapılanmak, 2015 Milletvekili seçimlerine daha güçlü hazırlanmak, 30 Mart 2014 Yerel seçimlerde yakalanan başarıyı daha da ileriye taşımak, partimizi geniş halk kitleleriyle buluşturmak amacıyla görevden çekilmiştir. İki yıldan fazladır ve öz veriyle sürdürdükleri bu çalışmalarından dolayı İl Yönetim Kurulumuza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

25.09.2012 tarihinde yapılan İl Kongresinde 401 delegenin oyu ile seçilen ve bugüne kadar başarılı bir şekilde İl Yöneticilik görevini sürdüren bütün arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyor, bundan sonrada yönetim kurulu üyesiymiş gibi hizmetlerini sürdüreceklerine, onların engin tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğimizi kamuoyuna arz ederiz.

MHP Trabzon İl Teşkilatı’nın yeniden yapılanma amacıyla bir süre önce istifasını sunmasının ardından, Muammer Demeli Başkanlığı’nda oluşturulan 48 kişilik yeni MHP İl Yönetimi Genel Merkezimiz tarafından onaylamış bulunmaktadır.

Yeni MHP Trabzon İl Teşkilatı, Büyükşehir statüsü kazanan Trabzon’un vizyonuna yaraşır bir şekilde ve bütün toplum katmanlarıyla etkileşim sağlamak amacıyla ihdas edilen yeni görev ve sorumluluk alanlarıyla, daha dinamik ve çağdaş bir yapıya kavuşturulmuştur.

MHP Trabzon İl Teşkilatı bünyesinde geleneksel teşkilatlarda var olan Basın, Teşkilat, Seçim, Hukuk vb. sorumlu başkan yardımcılıklarına ilave olarak; yeni başkan yardımcılıkları oluşturulacaktır.

Yeni atanan arkadaşlarımızla önümüzdeki hafta içinde yapacağımız toplantıda görev ve sorumluluk alanları belirlenecektir.

Görev alanları belirlendikten sonra, MHP Trabzon İl Teşkilatı geniş katılımlı bir toplantıyla yeni yönetimi basına ve dolayısıyla Trabzon’a tanıtacak ve aynı toplantıda 2015 seçimleri için de çalışmalarını başlatmış olacaktır.

Yeniden yapılandırılan MHP Trabzon İl Teşkilatı, daha genç, daha aktif ve daha dinamik yapısıyla gücüne güç katacak, önümüzdeki Milletvekili Genel Seçimlerine tam bir seferberlik ruhu içinde hazırlanacaktır.

Amacımız teşkilatımız, arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle elbirliği, güç birliği ve gönül birliği içinde hedefe kilitlenmek ve en yüksek başarıyı elde etmektir.

Hedefimiz “Trabzon’da Birinci, Türkiye’de İktidar” olmaktır.
Kurulduğundan bu güne kadar teşkilatlarımızın çeşitli kademelerinde görev alan ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarken, bundan sonraki dönemde de yardım, destek ve önerilerine her zaman açık olduğumuzu belirtir, yeni görev alan bütün arkadaşlarımıza da Yüce Allah’tan üstün başarılar dilerim.


adsiz-015.jpg

Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x