Mevsimlik işçi değilim
banner40

banner39

Mevsimlik işçi değilim

29 Nisan 2014 Salı 13:17

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinden MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan KTÜ Öğretim Üyesi Dr. Hüseyin Örs suskunluğunu bozdu: “Millerin kararı başımız üstüne” dedi ve ekledi “Mevsimlik siyasetçi değilim.” dedi

Mevsimlik işçi değilim
MHP'den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Dr. Hüseyin Örs, siyasete devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Sosyal paylaşım sayfasında yaptığı açıklamalarda parti teşkilatlarını ziyaretlerine devan edeceğini vurgulayan Örs; “Milletimizin kararı başımız üstüne. Demek ki, az gitmişiz, az anlatmışız, az dinlemişiz. Önümüzdeki Mayıs, Haziran, Temmuz; üç ay yine teşkilatlarımıza gideceğiz. Destek olan, olmayan herkese teşekkür edeceğiz. Mücadele; mayamızda var bizim. Kolumuzu kırıp yen içinde tutmamız gerektiğinin şuurunu kanımızın kaynadığı yıllarda; Atapark'ta almışız. Yılmayız, kaçmayız, şikayet etmeyiz. Öyle; mevsimlik siyasetçilerden değiliz. Bir görünüp, bir kaybolmayız.” dedi.

“Kol kırılır yen içinde kalır”  sözüylede eçimlerinde MHP’ye oy vermeyen partililerine ince bir mesaj gönderdi.

30 Mart seçimlerinde oluşan AKP-CHP zıtlaşması ve "AK Parti karşısında Büyükşehir’lerde CHP'nin desteklenmesi dedikodusu" ile Trabzon’da da MHP oyları, büyük oranda CHP’ye gitmiş ve İl genel Meclisi-Belediye Meclisi oylarında Trabzon’da MHP’nin arkasında 3. olan CHP; Büyükşehir oylarında AK Partinin arkasından 2. olarak seçimi tamamlamıştı.
banner5

Yorum Gönder

@name x