Mesele köprünün adının değişmesi değil
banner40

banner39

Mesele köprünün adının değişmesi değil

21 Mayıs 2014 Çarşamba 09:58

MHP Trabzon İl Başkanı Demeli: "Önemli olan bir esere isim vermek veya kaldırmak değil, o eseri düşünmek, tasarlamak ve inşaa etmektir"

Mesele köprünün adının değişmesi değil
MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, önemli olanın bir esere isim vermek veya kaldırmak değil, o eseri düşünmek, tasarlamak ve inşa etmek olduğunu bildirdi.
Demeli, Of Koray Aydın Köprüsü'nün adının değiştirilmesiyle ilgili düzenlediği basın toplantısında, Koray Aydın'ın Of'a, Trabzon'a, Karadeniz'e ve Türkiye'ye olan hizmetleriyle Türk milletinin gönlünde yerini aldığını belirtti.

FAHRİ HEMŞEHRİLERİ İLAN ETTİ

Yapılan hizmetlerin isim değiştirme ve tabela sökmekle milletin gönlünden silinemeyeceğini ifade eden Demeli, "Bugün Mersin'de Koray Aydın Stadı, Gölcük'te Koray Aydın Parkı ve Anadolu'daki bir çok şehirde Koray Aydın Bulvarı ve Caddesi var. Asrın felaketi olan Marmara ve Düzce depremlerinin ardından bir teki bile MHP'li olmayan Yalova, Gölcük, Sakarya, Bolu ve Düzce Belediyeleri, Koray Aydın'ı fahri hemşehri ilan ettiler" dedi.

Demeli, önemli olanın bir esere isim vermek veya kaldırmak değil, o eseri düşünmek, tasarlamak ve inşa etmek olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Önemli olan Oflunun, Trabzonlu ve Türk milletinin gönlünde yer yapacak eserler üretmektir. Önemli olan bir esere verilen ismi değiştirmek ya da kaldırmak değil, Hacı Dursun Güven Efendi hocamıza yaraşır yeni bir eser üretmek ve o esere isim vermektir. Hocamızın ismi yeni yapılacak bir camiye, bir kursa verilseydi bunu takdirle karşılardık. MHP olarak biz bu değerleri tartışılamayacak iki insana haksızlık ve saygısızlık yapıldığı kanısındayız." dedi.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x