Koray Aydın'dan çarpıcı açıklamalar
banner40

banner39

Koray Aydın'dan çarpıcı açıklamalar

17 Mart 2014 Pazartesi 11:14

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın Atapark’ta gerçekleştirilen MHP seçim bürosunun açılışında konuştu.

Koray Aydın'dan çarpıcı açıklamalar
Biz özellikle Akçaabat ve Ortahisar derken kafamızda bir şeyler oluşturarak söyledik. Orhahisar ve Akçaabat’ta seçmen sayısı Trabzon’un yarısı demek yani diğer belediyelerle birlikte Büyükşehir kazanılır demek. Simdi Büyükşehir’e gidiyoruz. Bunun olmayacağına inanan varsa bu salonu terk etsin” açıklamasında bulundu.

MHP Trabzon Merkez ilçe teşkilatının bugün Park Restoran’da düzenlediği toplantıda MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, 30 Mart yerel seçimler öncesi Trabzon’un nabzını aktardı. Yaklaşık 500 kişini katıldığı toplantı da MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, MHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz, MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli, MHP Trabzon Kadın Kolları ve çok sayıda üye katıldı. MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın toplantıda yaptığı açıklamada ilginç ve çarpıcı ifadelere yer verdi.

Koray Aydın, teşkilatın göreve her an hazır olduğundan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Bir partinin hedefe ulaşabilmesi için bu işe sahip çıkması bu işi sindirmesi burada bulunması burada durup sahip olduğunu göstermesi beni teşkilatı gururlandırıyor. Yerel seçimin arifesindeyiz. Uzun zamandan beri bir şeyleri ifade ederek buraya geldik. Bu sıradan bir seçim değildir. Bu seçim kilometre taşı olacak. Ortaya çıkacak yeni halinin şekillenmesine katkı sağlayacak.

Bugün ki Türkiye’yi idare edenler acımasızca Türk milletine savaş açmışlar. Biz buna önce yerel seçimlerle dur diyeceğiz” ifadelerini kullandı. MHP’nin Trabzon’da yerel seçim çalışmalarını da aktaran Koray Aydın, “MHP’nin hedeflerini anlattık. Dedik ki biz bu mahalli seçimde iki tane olmazsa olmazımız var. Ortahisar ve Akçaabat kızıl elmamız olarak ilan ettim söyledim. Bugün Trabzon’da Orhahisar’da ve Akçaabat’ta MHP kazanır noktasına geldi. Biz özellikle Akçaabat ve Ortahisar derken kafamızda bir şeyler oluşturarak söyledik. Orhahisar ve Akçaabat’ta seçmen sayısı Trabzon’un yarısı demek yani diğer belediyelerle birlikte Büyükşehir kazanılır demek. Simdi Büyükşehir’e gidiyoruz. Bunun olmayacağına inanan varsa bu salonu terk etsin” açıklamasında bulundu.

taka
banner5

Yorum Gönder

@name x