İdris Naim Şahin, Suat Kılıç'ı deşifre etti!
banner40

banner39

İdris Naim Şahin, Suat Kılıç'ı deşifre etti!

11 Nisan 2014 Cuma 10:10

AK Parti Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin Twitter hesabından yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

İdris Naim Şahin, Suat Kılıç'ı deşifre etti!
AK Parti’den istifa ederek Bağımsız Milletvekili olan İdris Naim Şahin, dün gece Twitter'da AK Parti hükümetine yönelik sert eleştirileriyle bilinen @fuatavni hesabının Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç olduğunu öne sürdü.
Twitter hesabından açıklama yapan İdris Naim Şahin, "Fuat Avni başbakandan tokat yiyen akp'den çok sancılı şekilde ayrılan Suat Kılıç.

Fuat avni takma isim kullanıcı Suat Kılıç inanmayanlar arkadaşlar sizemi inanacam gözümle gördüğüme mi?" ifadelerini kullandı.

İşte İdris Naim Şahin’in o Twittleri:

Büyük bomba dedim hepiniz çok merak ediyorsunuz @fuatavni kim diye biraz mantık yürüten kim olduğunu bulur. Bulamazsanız ben söyleyeceğim.

Başbakan'a bela olan başçalan ve haramzadeler hesaplarını yoneten kim acaba paralel yapının adamları sanıyorsun ama değil...
 
Fuat avni'nin kim olduğunu aksam yazacağım burada olun kesinlikle yanılma yok onun olduğunu iyi biliyorum. Görüşmek üzere.

Fuat avni'nin kim olduğunu yazacağım belki yarın belki yarından da yakın ama inşallah bu yapılan saldırılar hesabı kapatmaz.

Fuat Avni başbakandan tokat yiyen akp'den çok sancılı şekilde ayrılan Suat Kılıç.

Fuat avni takma isim kullanıcı Suat Kılıç inanmayanlar arkadaşlar size mi inanacam gözümle gördüğüme mi?

banner5

Yorum Gönder

@name x