"Hiç kimse bize bir leke dahi atamaz"
banner40

banner39

"Hiç kimse bize bir leke dahi atamaz"

30 Aralık 2013 Pazartesi 14:01

AK Parti Bayburt Milletvekili Özbek: "Şükürler olsun iktidarımız boyunca hiç kimse bize bir leke dahi atamaz"

"Hiç kimse bize bir leke dahi atamaz"
AK Parti'nin Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş'in bir düğün salonunda organize ettiği yemeğe, Özbek'in yanı sıra Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ve partililer katıldı.
Özbek, burada yaptığı konuşmada, İstanbul merkezli operasyonu değerlendirerek, "Millet bundan önceki olaylarda olduğu gibi bu oyunu da yutmadı. Şükürler olsun iktidarımız boyunca hiç kimse bize bir leke dahi atamaz. Mazlumların, kimsesizlerin, dünya Müslümanlarının liderine bu isnatları yakıştırmak, atmak gerçekten büyük haksızlıktır" diye konuştu.

Türkiye'nin, mayıs ayından itibaren 100 milyar dolar ekonomik kaybı olduğunu ifade eden Özbek, şöyle devam etti:

"Milletin cebinden 100 milyar dolar çıktı. Gecesini, gündüzünü bu millete adayan bir insana bu tür iftiraların atılması hangi dinde, inançta var? Yıllardır, 'yolsuzluk yapıyorlar' diyen başka siyasi partiler vardı. Aslında kendilerini okuyordular, 'biz iktidara gelsek malı götürürüz' diye. Biz o dedikoduları aşmıştık ama bu iftiraların kardeş dediğimiz insanlardan gelmesi bizi üzen başka bir taraftır."

Özbek, hizmete gönül vermiş insanlara 'kardeş' demeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Maalesef bu hizmetin içinde kötü insanlar var. Ülkeyi karıştırmak, Başbakana darbe yapmak, Başbakanın gitmesini isteyen kötü niyetli insanlar var. O kötü insanları da kendileri ayıklasınlar" dedi.

Memiş ise durmadan, yorulmadan, usanmadan ve bıkmadan her eve, dükkana, gönle girmeyi başarmak zorunda olduklarını belirterek, "Türkiye geride bıraktığımız 11 yıl içinde çok önemli ilerlemelere imza atmıştır. Bu ilerleme ve başarının nedeni güven ve istikrardır" diye konuştu.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x