Hayati Yazıcı: Kırgın değilim ama üzüldüm!
banner40

banner39

Hayati Yazıcı: Kırgın değilim ama üzüldüm!

15 Eylül 2014 Pazartesi 10:07

Davutoğlu Hükümeti'nde kabine dışı kalan Hayati Yazıcı "Kırgın değilim ama üzüldüm"

Hayati Yazıcı: Kırgın değilim ama üzüldüm!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP içerisindeki en eski çalışma arkadaşlarından birisi olan Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı kabine dışı kalması hakkında ilk kez konuştu. Erdoğan’ın uzun süre avukatlığını da yapan Yazıcı ‘Kırgın değilim ama üzgünüm’ dedi.

62. Hükümet’te kabine dışı kalan eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, kabine dışında kalmaktan dolayı neler hissettiğini ilk kez canlı yayında açıkladı.
62. Hükümet’te kabine dışı kalan eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, kabine dışında kalmaktan dolayı kırgın değil ama üzgün olduğunu söyledi. Yazıcı, üzüntüsünün bitirmeyi hedefledikleri projeler olduğu bir dönemde objektif olarak izah edilebilecek veriler olmaksızın görevden alınmasından kaynaklandığını aktardı.
Rize’de Çay TV’ye konuşan Yazıcı, “Görevden alındığınız için kırgın mısınız ?” şeklindeki soru üzerine kırgın değil ama üzgün olduğunu ifade etti.
Yazıcı, “Kırgın değilim ama üzüldüm. Bunu gizleyecek halim yok. Ben de beşerim. İnsanların bir kısmı etten kemikten bir kısmı tuğladan kerpiçten değil. Hepimiz et ve kemikten yaratıldık. Duygularımız var. Üzüntülere yol açan durumlarımız var. Ben olağanüstü bir varlık değilim. Ben de bir beşerim. Ben de üzülürüm, duygularım ön plana çıkar.”
“GÖREVDEN ALINDIKTAN SONRA ERDOĞAN’LA GÖRÜŞMEDİM”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en yakın isimlerden biri olan Yazıcı, görevden alındıktan sonra Erdoğan ile görüşemediğini de ifade ederek “Cumhurbaşkanımızla karşılaştık. 30 Ağustos’da resepsiyonda kendisini tebriğe gitmiştim. Ondan sonra yüz yüze gelip başka bir görüşmemiz olmadı.” ifadelerini kullandı.



kaynak: sözcü
banner5

Yorum Gönder

@name x