Genel Merkez'den Gözdağı
banner40

banner39

Genel Merkez'den Gözdağı

20 Eylül 2013 Cuma 14:38

AK Parti Genel Merkezi’nin Ankara’da düzenlediği toplantıya Trabzon’dan sadece Belediyeleri AK Partili olan Başkanlar ile o ilçelerdeki AK Parti İlçe Başkanları çağrıldı.

Genel Merkez'den Gözdağı

Yomra, Vakfıkebir, Beşikdüzü gibi ilçelerin ise ilçe başkanları toplantıya katılmadı. Toplantıya Trabzon Milletvekillerinden katılan tek isim ise Safiye Seymenoğlu oldu.

Toplantıda Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem’in uyarıları ise çok ama çok dikkat çekiciydi. Erdem, “Biz Trabzon’da 2004’te seçimi kaybetmek için 40 tane neden sayabiliriz. Fakat bu 40 nedenden bir tanesini yapmamış olsaydık seçimi alırdık. Ne demek istediğimi iyi anlayın” ifadesinin kullandı.

Erdem, toplantıda önemli uyarılarda yaparak, “Birbirinizi artık çekiştirmeyin, biz bir aileyiz küsmeyin darılmayın, ilçe teşkilatlarını seçim üzeri boşaltmayın, meclis üyeleri ve başkan adayları için yeni yüzler çalışkan partimize yakışır isimler bulun, bize gelip birini öbürünü şikayet etmeyin. Biz en az sizin kadar ilçenizde ne olup bittiğini biliyoruz” diyerek hem ilçe başkanlarına hem de belediye başkanlarına gözdağı verdi.

Anahtar Kelimeler Ekrem Erdem
banner5

Yorum Gönder

@name x