Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da
banner40

banner39

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da

14 Mayıs 2015 Perşembe 10:48

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu yerleşkesinde Adalet Meslek Yüksekokulu yapımı için düzenlenen protokol imza törenine katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da
Bakan Kılıç, Asarcık ilçesinde partisinin seçim bürosunda partililerle bir araya geldi, esnaf ziyaretinde bulundu, bir düğün salonunda muhtarlarla görüştü.
Burada konuşan Bakan Kılıç, bakanlığı süresince Asarcık ilçesine yaklaşık 6 milyon lira yatırım yapıldığını, AK Parti iktidarı döneminde ise ilçeye yapılan hizmet tutarının 30 milyon lirayı bulduğunu söyledi.

Daha sonra inşaatında sona gelinen İmam Hatip Lisesi'ni inceleyen Bakan Kılıç, Asarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Demirtaş'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Kılıç, OMÜ Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesinde Adalet Meslek Yüksekokulu yapımı için hazırlanan protokolün imza törenine katıldı.

Törende konuşan Tülay Ulusoy, babasının adına Mehmet Tuzaloğlu Adalet Meslek Yüksekokulu binasını yapmaktan gurur duyduğunu söyledi.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan ise hayırsever Mustafa Kemal Güneşdoğdu'nun başlattığı fakülte binaları ile yeni yapılacak yüksekokulun  hukuk fakültesinin yanında olmasının farklı bir anlam taşıdığını ifade etti.

Bakan Kılıç, daha sonra Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin Kurtuluş Yolu'ndaki Ahilik Haftası kutlamalarına katıldı.

Burada Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Ekibince canlandırılan "Şed Kuşatma" törenini izleyen Bakan Kılıç'a, Birlik Başkanı Hacı Eyüb Güler tarafından plaket takdim edildi.

Programda, yılın ahisi seçilen terzi Kemal Karadenizli'ye "şed" kuşatıldı, çeşitli hediyeler verildi.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x