Eski MHP Milletvekili Aydın:
banner40

banner39

Eski MHP Milletvekili Aydın:

08 Haziran 2016 Çarşamba 09:40

Eski MHP Milletvekili Koray Aydın, Samsun'da bir otelde MHP üst kurul delegeleriyle iftar programında bir araya geldi. Aydın, burada bir konuşma yaptı.

Eski MHP Milletvekili Aydın:
 Eski MHP Milletvekili Koray Aydın, "Türk milletinin gidişatını kabullenmeyen ve Türk demokrasi tarihine örnek olacak bir anlayışla elini taşın altına koyan MHP'nin üst kurul delegeleri, Siyasi Partiler Yasası'nın tanıdığı imkanların arkasına sığınarak parti liderliklerinin önüne kalkanlar yerleştirenlerin önlerine koydukları o duvarları paramparça edecektir." dedi.
Aydın, Samsun'da bir otelde MHP üst kurul delegeleriyle iftar programında bir araya geldi. Aydın, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de bir travma yaşandığını ileri sürdü.
İstanbul'daki hain saldırıyı kınayan Aydın, "Bugün yine şehitlerimiz var. Artık şehit haberleri hava durumu verilir gibi verilmeye ve insanlar sıradan bir haber dinler gibi dinlemeye alıştırıldı. Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Ekonomik olarak bir kıskaç altındayız, özgürlüklerimiz kısıtlanmış durumdayız. Türkiye içeride ve dışarıda yaşadığı sıkıntılardan dolayı dünyadan dışlanmış ve içine kapanmış, kendi içinde kendi sıkıntılarıyla uğraşan bir ülke haline gelmiş." diye konuştu.
Türkiye'nin tarihsel bir dönemden geçtiğine ve MHP'nin böyle bir süreçte olağanüstü kongreye gideceğini hatırlatan Aydın, şunları kaydetti:
"Aslında bugün MHP'de yapmaya çalışmak istediğimiz olağanüstü kongre bununla şekillenmiştir. Türk milletinin geleceğine karşı, her şeyi sıradanlaştıran bu zalim anlayışa karşı bir ayağa kalkış ve 'biz buradayız' mesajını Türk milletine verme mücadelesidir. Türk milletinin gidişatını kabullenmeyen ve Türk demokrasi tarihine örnek olacak bir anlayışla elini taşın altına koyan MHP'nin üst kurul delegeleri, Siyasi Partiler Yasası'nın tanıdığı imkanların arkasına sığınarak parti liderliklerinin önüne kalkanlar yerleştirenlerin önlerine koydukları o duvarları paramparça edecektir."

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x