CHP'den utanan başkan adayı!
banner40

banner39

CHP'den utanan başkan adayı!

18 Şubat 2014 Salı 10:29

Enver Yılmaz, 2 dönemdir DSP'li Belediye Başkanı ile yönetilen Ordu'da CHP'ye katılan Başkan Seyit Torun'un seçim çalışmalarında CHP logosunu, parti otobüsünü ve CHP vasfını kullanmadığını söyledi.

CHP'den utanan başkan adayı!
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, CHP'nin Ordu adayı Seyit Torun'un ilginç bir özelliğini açıkladı ve takdiri millete bırakıyoruz dedi.

İşte Enver Yılmaz'ın çok çarpıcı o sözleri...

BİZ DENİZE HAVAALANI YAPIYORUZ CHP'Lİ BELEDİYE DENİZE ÇÖP DÖKÜYOR

Ordu'da ne eksik? Siz gelince ne getireceksiniz?

Öncelikle bir mantalite, ufuk değişikliği yapacağız. Ordu CHP ile yönetilmiyor, DSP ile yönetiliyor. İki yıldır CHP'ye geçmiş bir arkadaşımız var. Biz denizi doldurmak suretiyle havaalanı yapıyoruz. CHP'li belediye hala 21. yy'da denize çöp döküyor. Aradaki fark havaalanı ile çöp kadar berrak. Ordu'daki hizmetlerin tamamı perişan durumda. Zaten Ordu'ya gittiğinizde zaten yerel yönetimin eksikliklerini görebilirsiniz. Ordu'da belediyenin göz ile görülebilir yaptığı tek bir hizmet vardır o da teleferiktir. O teleferiğin kredisini acizane ben çıkarttım. O teleferiğin temel atma töreninde mevcut belediye başkanı ismen bana teşekkür etmek suretiyle bana projenin mimarı olduğumu söyledi. İşin ilginç tarafı şu, krediyi çıkartan biziz siyaseten namını yürüten CHP'li belediye borcunu ödeyecek de büyükşehir belediyesi çünkü kredinin ödeme takvimi 2014 ten itibaren başlıyor. Dolayısıyla 10 trilyonluk borcunu biz ödeyeceğiz. Ordu'da bütün belediyelerden büyükşehir olarak 250 trilyon borç devir alıyor. Ama bu 250 trilyon borcun 140 trilyonu sadece Ordu belediyesine ait. Yani CHP'li belediyeye ait. Dolayısıyla biz ilçelerden bir enkaz almıyoruz tam tersine CHP'li belediye bize tam anlamıyla bir enkaz devrediyor.

Ordu'da denize çöple doldurma durumu hala devam ediyor mu?

Şu saat itibariyle gündüz dökmüyorlar ama maalesef Ordu'nun çöpü gece çöpe dökülüyor. Çöp ham haliyle denize dökülüyor. Bizde denize dökülen o çöpü görüntülemek suretiyle kamuoyuyla paylaştık. Ama CHP'li belediye biz dökmüyoruz diyor. Maalesef 21. yy'da denize çöp dökülen sınırlı sayıda illerden Ordu. Büyükşehir seçiminin hemen ardından ilk işimiz çöp dökümünü durduracağız ve o bölge için farklı bir proje düşünüyoruz. O bölge Ordu'nun en merkezi bir yerinde İnşallah biz o alanı Ordu şehrinin imkanlarına sunacağız. Çöpleri derhal oradan kaldıracağız. Ordu'nun çöp sorununu çözmek suretiyle ilk icraatımıza başlayacağız. İlk etapta bir iki yıl içinde toplama merkezleriyle, ilçelerinde çöp potansiyellerini bir araya getirerek toplayacağız. Daha sonra toplam çöpü fizibilite çalışmalarıyla birlikte geri dönüşüm sağlayacağız. Elektrik, gübre gibi geri dönüşüm projelerine imza atacağız. Kocaeli modelini örnek alacağız.

CHP'Lİ ADAYIN DİKKAT ÇEKEN HAREKETİ

Geçmiş siyasi konjektörlerden kaynaklı ve şehir merkezinin siyasi tablosundan kaynaklanan sebeplerden ilk defa CHP'den aday bu arkadaş. Geçmiş dönemde herkes DSP'li olduğu için mevcut başkana oy verdi. Ama CHP adayı sıfatıyla ilk seçimine girecek, zaten seçim çalışmalarında parti logosu, parti otobüsünü ve CHP vasfını hiç kullanmıyor. Sağduyulu milletimiz de CHP'li adayın bu profiline sandıkta inşallah gereken cevabı verecektir.

Haber7
banner5

Yorum Gönder

@name x