CHP Grup Başkanvekili İnce, Zonguldak'ta
banner40

banner39

CHP Grup Başkanvekili İnce, Zonguldak'ta

10 Şubat 2014 Pazartesi 15:58

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Sen bu ülkede orduyu, üniversiteyi, medyayı ve televizyonları susturabilirsin ama CHP'yi asla susturamazsın" dedi.

CHP Grup Başkanvekili İnce, Zonguldak'ta
Muharrem İnce, partisinin Devrek seçim bürosunun açılışında, 30 Mart'ta sadece belediyecilik seçimlerinin yapılmayacağını belirterek, "ayakkabı kutularını oylayacaklarını" söyledi.
"Sen bu ülkede orduyu, üniversiteyi, medyayı ve televizyonları susturabilirsin ama CHP'yi asla susturamazsın" diyen İnce, şöyle konuştu:

"Genel başkanımıza, 'CHP'nin genel müdürü' diyor. Sen sucuk fabrikasında 'sucuk müdürüydün', biz sana 'sucuk müdürü' diyormuyuz. Dün akşam yine internette ses kaydı vardı. Başbakanın danışmanı diyor ki, 'Biz TRT'yi niye susturduk. Neden biliyormusun. Orada yaşananı görmesinler' diye susturduk diyor. Sandık, mühür, oy pusulası, mürekkep devletten. Bas altı oka kurtul bunlardan. Talimatlarla insanlar hapishanelere gönderildi. Yıllarca insanları içeride tuttular. Ama gün ola harman ola. Ne ekersen onu biçersin."

 CHP'nin kendilerinin tapulu malı olmadığını anlatan İnce, "Bu parti, Atatürk’ün bize emanetidir. Geçmişte hangi partiye oy vermişseniz önemli değil. Bugün bu ülkenin CHP'ye ihtiyacı var. Gelin bize destek olun. Gelin bunlardan kurtulalım. Sonra hesabı kendi aramızda yaparız. Biz bütün partilerle rakip olduk. Ama yendik ama yenildik. Türkiye'de siyasi partiler bir elin parmakları gibidir. AKP ise yandan çıkmış altıncı parmak gibidir" ifadesini kullandı.

İnce, Türk halkının parti değiştirmesini öğrenmesi gerektiğini vurgulayarak. "Bu ampulü sola çevirecek değiştirecek. Partimizi iktidar yaptı. Dört yıl süre verdi beğenmedi onu da değiştirecek. O zaman siyaset kurumunun aklı başına gelir. Körü körüne oy verirsen bu işler düzelmez. CHP'ye sıra gelmiştir.  Bu seçimde mührünü partimize vuracaksınız. Baktı yapamadı bir dahaki seçimde tekmeyi basarsın. Bu kadar basit" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı  CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Zonguldak milletvekilleri Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk tarafından gerçekleştirildi. 

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x