Bu ülke şehit verir ama vatanın bir karış toprağını vermez!
banner40

banner39

Bu ülke şehit verir ama vatanın bir karış toprağını vermez!

18 Mart 2014 Salı 13:42

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Giresun'dan halka seslendi.

Bu ülke şehit verir ama vatanın bir karış toprağını vermez!
Foto galeriye git
Destici, partisince Doğanket ilçesinde belediye binası önünde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, imanın, azmin, fedakarlığın zirve yaptığı, silahın olmadığı yerde yüreğini ortaya koyan Çanakkale şehitlerini rahmet, minnet ve şükranla andığını söyledi.
"Bütün şehitlere, Çanakkale şehitlerine, Yemen'deki, Kafkaslar'daki, Kop Dağı'ndaki şehitlerimize, Güneydoğulu şehitlerimize, bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin" diyen Destici, "Rabbim onlardan razı olsun. Bu vatan toprakları onların sayesinde Türk'ün ve Müslüman'ın yurdu oldu ve inşallah ebediyete kadar da olmaya devam edecek. Çanakkale Zaferi'nin 99. yılı bu büyük Türk milletine ve sizlere bir kere daha kutlu olsun ve mübarek olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

Destici, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Siirt ve Batman civarlarında seçim çalışmaları yürüttüğünü belirterek, şunları kaydetti:

"Bu bölücü örgütün siyasi temsilcileri orada millete iş, aş, ekmek, yol, su, elektrik vadetmiyor. Peki ne vadediyorlar, diyorlar ki 'öz yönetim'. Ne demek öz yönetim, yani 'bizi seçersen kendi okulumuzu kuracağız, kendi güvenlik güçlerimizi oluşturacağız ve kendi vergi sistemimizi yapıyoruz'. Zaten ne diyor eş başkanları, siyasi temsilcileri her zaman televizyonlarda dinliyoruz, 'bu bir yerel seçim değil referandum'. Neyin referandumu, 'özerkliğin referandumu' diyorlar. Ne hükümet ne de Meclis'teki diğer partilerden bunlara hiçbir cevap yok. Ben buradan, Doğankent'ten, bu yiğit milliyetçi ve maneviyatçı kardeşlerimin ilçesinden bir kere daha onlara sesleniyorum, aklınızı başınıza alın. Bu millet hoşgörülüdür, bu millet sabırlıdır ama bıçak kemiğe dayanırsa yeri ve zamanı geldiğinde rüyalarınızı kabusa çevirir, hayallerinizi zindan eder ve heveslerinizi kulaklarınızda bırakırız Allah'ın izniyle."

Vatanın bir karış toprağını, bir çakıl taşını dahi kimseye vermeyeceklerini vurgulayan Destici, "Bu millet yeri gelir kanını verir, canını verir, malını verir, Çanakkale'de olduğu gibi evladını şehit verir ama vatanın bir karış toprağını kimseye vermez. Herkes bunu böyle bilsin, herkes aklını başına alsın ve herkes buna göre hareket etsin" diye konuştu.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x