Borcumuz 38 milyon liranın altında
banner40

banner39

Borcumuz 38 milyon liranın altında

05 Şubat 2014 Çarşamba 10:37

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Vergili: "Karabük Belediyesi'nin 120 milyon değil 38 milyon liranın altında bir borcu var"

Borcumuz 38 milyon liranın altında
Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili, AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan'nın "Karabük Belediyesi'nin 120 milyon lira borcu var" iddiası ile ilgili "Karabük Belediyesi'nin 120 milyon değil 38 milyon liranın altında bir borcu var" dedi. 
Vergili, makamında düzenlediği basın toplantısında, bir lirayı dahi heba etmeden vatandaşa hizmet olarak sunduklarını söyledi. 

Kendi kendisine yeten tek belediye olduklarını anlatan Vergili,  "Kentimizde yaşam standartları yükseliyor. Belediye borç batağında değil. Karabük Belediyesi'nin 120 milyon değil 38 milyon liranın altında bir borcu var. Ben sözlerimi yerine getirmeden ne hiç bir yere talip oldum ne de aday oldum. Biz vatandaşımıza ne söz verdik ise hepsini yerine getirdik. Ben siyaseti kendisine meslek edinmiş bir kişi değilim. Siyasetten geçinen ve nemalanan birisi de değilim. Kaybedersem de kendi işime dönerim. Benim kaybetme gibi bir korkum yok. Ben profesyonel bir siyasetçi değilim ama görüyoruz ki her dört yılda bir profesyonel siyasetçiler sahneye çıkıyor."

Vergili, Mehmet Ceylan'nın belediye başkanı ve milletvekili olduğu dönemlerde projelerini gerçekleştirmediğini savunarak, "Gerçekleştirseydi ben şimdi karşısına aday olarak çıkmazdım" ifadelerine yer verdi.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x