Başbakanın memleketinde "Hırsız Tayyip Erdoğan" sloganları
banner40

banner39

Başbakanın memleketinde "Hırsız Tayyip Erdoğan" sloganları

05 Mart 2014 Çarşamba 14:41

Erdoğan'ın memleketi Rize'de halka seslenen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ilgi büyüktü. Miting alanında "Hırsız Tayyip Erdoğan" sloganları da yankılandı.

Başbakanın memleketinde "Hırsız Tayyip Erdoğan" sloganları
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim mitingleri kapsamında Erdoğan'ın memleketi Rize'de halka hitap etti. Rize'de Kılıçdaroğlu'na yoğun bir ilgi vardı. Miting alanını dolduran onbinlerce vatandaş, hep bir ağızdan "Hırsız Tayyip Erdoğan, Kemal Başbakan" sloganları attı.
"DÜNYANIN HANGİ ÜLKESİNDE BAKAN ÇOCUKLARININ YATAK ODALARINDAN PARA KASASI ÇIKAR?"

Konuşmasında 17 Aralık sabahı yapılan operasyonda 4 bakanın çocuklarında 7 tane para kasası çıktığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Dünyanın hangi ülkesinde bakan çocuklarının yatak odalarından para kasası çıkar? Banka var, alın teriyle kazandıysan, götürür bankaya yatırırsın. Kul hakkı yemek günah değil mi?

"BAKAN EVLATLARINA MI OY VERECEKSİNİZ, VATAN EVLATLARINA MI?"

Rizelilerin vicdanına soruyorum: Kul hakkı yemek haramsa, kul hakkı yiyenlerin arkasında hala durulacak mı? Bakan evlatlarına mı oy vereceksiniz
vatan evlatlarına mı? Benim istediğim şu; temiz siyaseti getireceğiz, kul hakkı yiyenlerden hesap soracağız, arzumuz bu." diye konuştu.

RİZELİLERE KAÇAK ÇAY SÖZÜ

Ülkenin neredeyse yarısında kaçak çay kullanıldığına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Şimdi ben söylüyorum; CHP iktidarında nerede kaçak çay bulunursa, bulunduğu yerde imha edilecektir. Rizeli kadının alın terini kaçak çaya feda ederseniz, kasalardan, ayakkabı kutularından milyonlar çıkar. O yüzden hiç endişe etmeyin, kaçak çayı bulduğumuz yerde imha edeceğiz. Rizelinin alın terini onlara teslim edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"RİZE'NİN ÇAYI NE KADAR GERÇEKSE KAYITLAR DA O KADAR GERÇEK"

"Diyorlar ki ses kayıtları sahteymiş. Allah büyüktür dedim. Bugün itiraf etmiş. Kriptolu telefonları dinliyorlarmış diye. Rize'nin çayı ne kadar gerçekse o kayıtlar da o kadar gerçektir. Biz kul hakkı yemeyiz. Biz Allah'tan korkarız. Güç gösterisi yapacaklarmış. Daha düne kadar kadının başörtüsü üzerinden siyaset yapıyorlardı. Kadının başı ister örtülü ister açık olsun. Onların başımın üzerinde yeri var.

"DÜZGÜN ADAMSAN NEDEN AÇIKLAMIYORSUN?"

Bir şey var artık Türkiye'de güneş balçıkla sıvanmıyor. Gerçekler ortaya çıktı. Birileri din, iman edebiyatı yaparak malı götürüyor. Siyasete atıldığım gün mal varlığımı internet sitesine koydum. Onu alın teri ile kazandım. İsterim ki herkesin cebi dolsun, herkes zengin olsun. Şimdi diğer siyasilere söylüyorum. O mal varlığını alın teri ile kazandıysanız siz de açıklayın korkmayın. Alın teri ile kazanılan mal varlığı niçin açıklanmıyor. Düzgün adamsan neden açıklamıyorsun? Hırsızları serbest bıraktılar. Aman ceplerinize dikkat edin. Baş yalanın eli olabilir.

4 AKP'Lİ BAKAN TÜRK BAYRAĞI GEÇERKEN AYAĞA KALKMADI

Biz güzel Türkiye'yi el birliği ile kuracağız. Dedelerimiz bize güzel Türkiye bıraktılar. Edirne'de Kırkpınar güreşlerine katıldım. Türk Bayrağı geçerken ayağa kalkarız. Herkes ayakta. Bu benim namus görevimdir. 4 tane AKP'li bakan ayağa kalmadı. Soruyorum. Siz bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır diyorsanız o bayrakların önünde oturan bakanlara herhalde oy vermeyeceksiniz.

haberler.com
banner5

Yorum Gönder

@name x