Başbakan Yardımcısı Arınç, Trabzon'da
banner40

banner39

Başbakan Yardımcısı Arınç, Trabzon'da

15 Temmuz 2015 Çarşamba 10:43

- Arınç, akşam ve teravih namazı sonrası vatandaşlarla sohbet etti

Başbakan Yardımcısı Arınç, Trabzon'da
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Trabzon'da akşam ve teravih namazı sonrası bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesince Yavuz Selim Stadı'nda düzenlenen iftar programına katılan Arınç, daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Vali Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, eski AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Eski Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile İnönü Mahallesi Trabzonspor Bulvarı'ndaki Yavuz Selim Camisi'ne geçti.

Burada akşam namazı kılan Arınç ve beraberindekiler, cami avlusunda bir araya geldikleri vatandaşlar ile sohbet ederek çay içti.

Vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı da çektiren Arınç, daha sonra Bahçecik Mahallesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy Camisi'ne geçti. Teravih namazını burada kılan Arınç, ardından vatandaşlar ile cami avlusunda sohbet etti.

Arınç, bir vatandaşın "Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun iftar programı için niçin Trabzon'a gelmediği" sorusu üzerine, "Kendisi Trabzon'a gelmeyi çok arzu ediyor ama hükümet görüşmeleri sebebiyle yoğun programı yüzünden gelemedi" yanıtını verdi.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x