Başbakan sıfatı ile belki son gelişi
banner40

banner39

Başbakan sıfatı ile belki son gelişi

11 Haziran 2014 Çarşamba 14:07

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, "Başbakanımızın, belkide Başbakan sıfatı ile Rize'ye son gelişi olabilir" dedi.

Başbakan sıfatı ile belki son gelişi
Ayar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12-15 Haziran tarihleri arasında Trabzon, Rize ve Artvin'de çeşitli ziyaretler gerçekleştireceğini belirtti.
Erdoğan'ın 12 Haziran akşamı Rize'ye geleceğini ifade eden Ayar, "Rize Belediye Başkanlığı binası önünde karşılama töreni yapacağız. Başbakanımız, ailesi ile ziyaret gerçekleştirecektir.

Seçim sonrası ilk defa Rize'ye gelerek, teşekkür konuşması yapacak. Başbakanımızın, belkide Başbakan sıfatı ile Rize'ye son gelişi olabilir. Bu da ziyaretine ayrı bir anlam yüklemektedir. Aldığımız bir duyuma göre, Başbakanımız buradan önemli mesajlar verecek" diye konuştu.

Ayar, Erdoğan'ın 13 Haziran Cuma günü Rize Valiliği binası önündeki alanda halkla buluşacağını ve kentte tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılışını gerçekleştireceğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Yönetim olarak, kendisine toplantı davetimizi ilettik.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Vakfı'nın da toplantı daveti var. Kendileri arzu ederlerse bu toplantılara katılacaklar. 14 Haziran Cumartesi öğleden sonra Artvin'e giderek orada da toplu açılış törenine katılacak ve halka hitaben teşekkür konuşması yapacak. 1

5 Haziran'da ise Trabzon'a giderek orada da toplu açılış törenine katıldıktan sonra akşam saatlerinde Ankara'ya dönecek."

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x