AK Parti'nin Erken seçim kararı
banner40

banner39

AK Parti'nin Erken seçim kararı

08 Haziran 2013 Cumartesi 18:54

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi. Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Çelik açıklama yapıyor..

AK Parti'nin Erken seçim kararı
AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Çelik MKYK sonrası yaptığı açıklamada, Erken seçimin söz konusu olmadığını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, erken seçim iddialarına ilişkin "Bu iddianın tamamen mesnetsiz, tamamen gereksiz, asparagas demeyeceğim ama hayal mahsulü olan bir iddia olduğunu ifade etmek isterim. Evet, önümüzde bir seçim var, o da malumunuz Mart 2014'tedir. Mart sonunda mahalli idareler seçimleri yapılacaktır. Daha sonra Ağustos ayında insanımız, ülkemiz Cumhurbaşkanı'nı seçecektir, 2015 Haziran ayında da genel milletvekili seçimi yapılacaktır. Artık Türkiye'de istikrar var, Türkiye'de siyasi istikrar var, AK Parti ile belirsizlikler ortadan kalkmıştır. Seçimlerin zamanında yapıldığı ve mutlaka zamanında yapılması gereken bir dönemdeyiz."

Gezi parkı meselesi nedeniyle olumlu atmosfer karartılmaya çalışılmıştır. Gezi Parkı'ndaki duyarlı tepkileri anladığımızı ilk gün söyledik. Orada ağaç katledilerek bildiğimiz tarzda bir AVM yapılırsa oraya ben de giderim dedim. Bu bir çevre duyarlılığı olmaktan çıkarıldı. Halkımız izliyor. Daha önce de belirli zamanlarda söyledik. Demokrasi vatandaş memnuniyetine dayanır. Bugüne kadar bu halk her zaman AK Parti kadrosunu ve liderini takdir etmiştir.

Demokratik tekileri her zaman anlamlı bulduk. Ama camı indirilen esnafı, devrilen ambulansları hiç mi görmüyoruz. 70 milyar gibi bir zarar meydana gelmiştir. Hayatını kaybeden insanlar olmuştur. Bunu maddiyatla telafi edemezsiniz. Masum bir hareketi bir vandalizme dönüştürenler millet vicdanında mahkum edileceklerdir. Başbakanımız birkaç çapulcu dedikleri bunlardır.

ayrıntılar geliyor..
banner5

Yorum Gönder

@name x