AK Parti'den Trabzonspor'a sert tepki!
banner40

banner39

AK Parti'den Trabzonspor'a sert tepki!

12 Haziran 2014 Perşembe 11:44

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak hakkındaki açıklamalarına sert tepki gösterdi

AK Parti'den Trabzonspor'a sert tepki!
Adnan Günnar, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde kamuoyunda hem Trabzonspor hem de Trabzon’a fayda getirmeyecek ve bazen kişilik haklarına saldırı mahiyeti içeren tartışmaların yaşandığını belirterek, "Bunu esefle karşılıyorum. Yaşananlar hiç kimseye katkı sağlamaz" dedi.
Hacıosmanoğlu’nun, eski Devlet Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Özak ile ilgili söylediği sözlere tepki gösteren Günnar, şöyle devam etti:

"Son günlerde kamuoyunda hem Trabzonspor hem de Trabzon’a fayda getirmeyecek ve bazen kişilik haklarına saldırı mahiyeti içeren tartışmaların hiç kimseye katkı sağlamayacağı kanaatindeyim.

Trabzon ve Trabzonspor'a hizmet eden herkese, her üyeye ve bu camianın her bir ferdine öncelikle şükran sunmak gerekir. Talihsiz ve yakışıksız açıklamalar söyleyene de kurumuna da fayda sağlamayacaktır.

AK Parti İl Başkanlığı olarak ülkemize, şehrimize, spor camiamıza ve Trabzonspor’umuza büyük katkıları olan, 6 yıl bakanlık yapmış ve halen milletvekilimiz olan ve ayrıca Trabzonspor’un oyunculuğunu, takım kaptanlığını, asbaşkanlığını ve başkanlığını yaparak şampiyonluklar yaşamış Özak'a söylenen ifade tüm kamuoyunu ve özellikle partililerimizi derinden yaralamıştır"

Günnar, Özak'ın AK Parti'nin, Trabzonlu hemşehrilerin saygın bir ağabeyi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın çalışma arkadaşı olduğunu ifade ederek, "Özak'a atfedilen bu ifadeyi esefle karşıladık.

Bu tür kısır tartışmaların ve yersiz ifadelerin şehrimize ve Trabzonspor’umuza katkı sağlamayacağı aşikardır. Hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm Trabzonlular'ın en büyük marka değerine sahip çıkmak en büyük vazifelerimizden olduğunun bilinmesi temennimizdir" diye konuştu.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x