AK Parti'de ilçe başkanları görevine başladı
banner40

banner39

AK Parti'de ilçe başkanları görevine başladı

09 Şubat 2014 Pazar 13:50

AK Parti Genel Merkezi'nce atama ile görev verilen Ayvacık, Tekkeköy, Çarşamba, 19 Mayıs ve Vezirköprü ilçe başkanlarına yetki belgeleri AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş tarafından verildi.

AK Parti'de ilçe başkanları görevine başladı
AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda  düzenlenen törende konuşan Köktaş, belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinden itibaren, ilçelerde gerek belediye başkan aday adaylıkları, gerekse belediye meclis üyesi aday adaylıkları için istifa eden ilçe başkanlarının olduğunu söyledi.
Genel merkez tarafından boş bulunan ilçe başkanlıklarına atama yapıldığını belirten Köktaş, "Atanan başkan adaylarımızın genel merkezimizden yetki belgelerini aldık. Bundan sonra görev verilen arkadaşlarımız, ilçelerinde çok güçlü bir teşkilat  kurarak, toplumun her kesimine hitap eden, eğitim seviyesi ile, kadın, erkek, genç ve orta yaşlı sayılarına dikkat ederek, gerek 30 Mart'ta yapılacak olan seçime, gerek Cumhurbaşkanlığı seçimine, gerekse 2015 yılında yapılacak olan genel seçime taşıyacak kadroları inşallah kuracaklar" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan'a, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör'e, Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç'e, 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı'ya, Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan'a yetki belgeleri verildi.
Anahtar Kelimeler AK Parti
banner5

Yorum Gönder

@name x