AK Parti Artvin'i nasıl aldı?
banner40

banner39

AK Parti Artvin'i nasıl aldı?

12 Nisan 2014 Cumartesi 15:56

Başbakan Yardımcısı Atalay "Artvin gidip geliyordu, bir miting koyduk, Başbakanımız oraya gitti ve Artvin'i aldık" dedi.

AK Parti Artvin'i  nasıl aldı?
AK PARTİ'NİN ARTVİN SIRRI

Kendisinin başkanlığındaki seçim koordinasyonuyla ilgili strateji ekibinin 12 kişiden oluştuğunu dile getiren Atalay, şunları kaydetti: "Ankara'ya gece mitingleri koyduk Başbakanımıza. Keçiören ile ilgili falan sorunlarımız vardı. O mitingler yanında Ankara'ya özel programlar uyguladık. Çünkü Ankara'yı biz başından beri kritik gördük. Veya Antalya'yı veya Balıkesir'i veya Ordu'yu. Yine bu şekilde uğraştığımız Adana, Mersin, Hatay, Van gibi büyük şehirler. Kritik illerden yarısını aldık, yarısını alamadık. 20 kadar kritik il tespit etmiştik. Diyelim ki Artvin, gidip geliyordu adeta, Başbakanımıza dedik ki 'Bir miting de oraya koyacağız.' Bir miting koyduk, oraya gitti ve o mitingle biz Artvin'i aldık."

"BU NOT 2 HAFTADA BİR KENDİSİNE GİDER"

Strateji ekibi olarak çok etkili bir çalışma yaptıklarını vurgulayan Atalay, her toplantılarından sonra da Başbakan Erdoğan'a bilgi notu sunduklarını söyledi. Atalay, "Bu not haftada iki kez kendisine gider. 'Aman şunlara dikkat, şurada şu sorun var' diye. Başbakanımız mutlaka bunlara uyar. Böyle bir özelliği vardır" dedi.

Bazı günler miting öncesi Başbakan Erdoğan'ın Keçiören'deki konutuna gittiğini belirten Atalay, evinin altındaki ofiste "Gece çalıştık, şurada size iletmemiz gereken şöyle bir konu var, aman bugünkü konuşmanızda buna yer verin" şeklinde yüz yüze görüşerek kısa değerlendirmeler yaptıklarını ifade etti.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

Atalay, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin olarak, "Tartışılıyor, 'Birinci turda olur mu olmaz mı?' Partimiz karar verdiğinde ister Genel Başkanımız ister Cumhurbaşkanımız aday olsun, ilk turda kesin seçilir" dedi.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x