AK Parti adaylarını tanıttı
banner40

banner39

AK Parti adaylarını tanıttı

24 Şubat 2014 Pazartesi 09:28

AK Parti Artvin İl Teşkilatı, yerel seçimlerde aday gösterdiği belediye başkan adaylarını tanıttı

AK Parti adaylarını tanıttı
Ahmet Hamdi Tanpınar Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki aday tanıtım programına, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Temiz,  belediye başkan adayları, belediye meclis adayları ile çok sayıda partili katıldı.
Milletvekili Kışla, burada yaptığı konuşmada, tanıtım toplantısını bir nişan merasimine benzeterek, "İnşallah 30 Mart gecesi de düğün yapacağız. Artvin’de sizler bu güne kadar nasıl el birliğiyle, gönül birliğiyle çalışarak bu partiyi bu güne getirdiyseniz 30 Mart’ta da inanıyorum ki 9-0’la Artvin’de tarih yazacağız" dedi.

İktidarın  bürokrasi vesayeti ile karşı karşıya olduğunu iddia eden Kışla, "İnşallah 30 Mart seçimleriyle bu vesayet de bitecek" diye konuştu.

Kışla, milletin kendilerine görev verdiği sürece Artvin’i, batı illerindeki her türlü imkana kavuşturacaklarını da sözlerine ekledi.

Erkan Balta da yerel seçimlerin AK Parti için hayati öneme sahip olduğunu ifade edere, "Bugün tüm Artvin için yeniden yollara düşme günüdür" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından belediye başkan adayları ve belediye meclis adayları tek tek sahneye davet edilerek seçmene tanıtıldı.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x