Paralarını alamayan işçiler isyan etti
banner40

banner39

Paralarını alamayan işçiler isyan etti

18 Şubat 2014 Salı 09:36

Karabük'te faliyetleri durdurulan özel bir hastanenin önünde bekleyen personeline, KARDEMİR işçileri, aileleri, siyasi parti temsilcileri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları da destek verdi

Paralarını alamayan işçiler isyan etti
Karabük'te faaliyetleri durdurulan özel bir hastanenin önünde bekleyen personeline, Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) işçileri, aileleri, siyasi parti temsilcileri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları da destek verdi. 
Hastane çalışanlarından İrem Saraç, yaptığı açıklamada, eylemlerine destek veren ve haklı davalarında yanlarında olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

7 aydır maaşlarını alamamalarına rağmen, menfaat gözetmeksizin hastaneden ayrılmadıklarını vurgulayan Saraç, "Burada verdiğimiz mücadeleye kimisi yanımıza gelerek, kimisi de duaları ile destek verdi. Bu hastaneye ilimize senelerce hizmet etti. Bu şehir emeğin başkentidir. Hastanemizin sorununu ileri ki günlerde ilimize ziyarette bulunacak Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talebinde bulunacağız, anlatacağız. Biz hastanemizin kapanmasını istemiyoruz. Verilen sözlerin de tutulmasını istiyoruz" diye konuştu. 

Hastanenin geçmişinin anlatıldığı slayt gösterildiği sırada gruptan bazılarının ağladığı görüldü.

Dilek balonlarının havaya bırakılmasının ardından personel, hastane önünden ayrıldı.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x