Osmancık Devlet Hastanesi yeni binasında
banner40

banner39

Osmancık Devlet Hastanesi yeni binasında

03 Mart 2014 Pazartesi 11:07

Sağlık Bakanlığı tarafından inşa edilen 100 yataklı Osmancık Devlet Hastanesi, hasta kabulüne başladı

Osmancık Devlet Hastanesi yeni binasında
Osmancık Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yüksel Yücel, mevcut hastanenin Acil Servis ve polikliniklerinin yeni binaya taşınarak hizmete başladığını söyledi.
Sağlık Bakanlığı tarafından ihale edilen hastanenin, 18 milyon lira maliyet bedelinin bulunduğunu ifade eden Yücel, şunları kaydetti:

"İnşaatın bitiminden sonra teslim aldığımız hastanemizin taşınma işlemini sürdürüyoruz. Taşınma işlemini hastane yöneticilerimizle birlikte yakından takip ediyoruz. Osmancıklıların yaşadığı gibi bizde bu heyecanı tüm personelimizle birlikte yaşıyoruz. Yüklenici firma tarafından Sağlık Bakanlığı'na teslim edilerek hizmete giren yeni hastanemizde, hemşehrilerimize kalite olarak en üst düzeyde hizmet verilecek. Hastanenin hizmete girmesiyle birlikte 5 yıldızlı otel konforunda sağlık hizmeti vereceğiz.."

Hastanenin, yaklaşık 16 bin metrekare alanda kurulduğunu, 5 bin 117 metrekare kapalı alanda hizmet verileceğini belirten Yücel, Osmancıklılara üst düzeyde hizmet verilmesi planlanan hastanenin otomatik cihazlar ile kumanda edilebilecek bir otomasyon sistemine sahip olduğunu sözlerine ekledi.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x