Kas hastası Yurttaş'ın isteği gerçekleşti
banner40

banner39

Kas hastası Yurttaş'ın isteği gerçekleşti

15 Şubat 2016 Pazartesi 14:20

- Sinop'ta doğuştan kas hastası 18 yaşındaki Yurttaş Aslanboğa'nın isteği üzerine futbolcuların imzaladığı Beşiktaş forması gence teslim edildi

Kas hastası Yurttaş'ın isteği gerçekleşti
  Sinop'ta doğuştan kas hastası 18 yaşındaki Yurttaş Aslanboğa'nın imzalı Beşiktaş forması isteği gerçek oldu.
Anadolu Ajansı'nın "Kas hastası Yurttaş'ın tek isteği imzalı Beşiktaş forması" şeklindeki haberinin ardından Yurttaş'ın forma isteği hayırsever bir iş kadını tarafından yerine getirildi. 

Siyah-beyazlı futbolcularca imzalanan formayı Sinop Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Berrin Gürleyen aileye teslim ederken kas hastası Yurttaş'ın mutluluğu dikkati çekti. 

Gürleyen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yurttaş'ın bir süre rehabilitasyon merkezlerinde tedavi gördüğünü ancak daha sonra sağlık nedenlerinden dolayı evde bakımının yapılmaya başlandığını söyledi. 

Sık sık ziyaret ettikleri Yurttaş'ın kendilerinden taraftarı olduğu Beşiktaş forması istediğini anlatan Gürleyen, Yurttaş'ın bu isteğinin yerine getirilmesinin onun mutluluğu için çok önemli olduğunu vurguladı. 

Gürleyen, imzalı formanın aileye ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Başkalarını mutlu ederek de bazen çok büyük mutluluklar elde edebiliyoruz. Biz konuya duyarlılık göstererek formayı temin eden daha sonra da futbolculara imzalatan hanımefendiye teşekkür ederiz. Yüreklerine sağlık" diye konuştu. 

Yurttaş Aslanboğa da Beşiktaşlı oyunculara teşekkür ederek, "Çok istediğim formama kavuştum. Hepsine çok teşekkür ederim" dedi. 

Yurttaş'ın bakımına yardımcı olan babaannesi Fatma Aslanboğa da torunun isteğinin yerine getirildiği için çok mutlu olduklarını belirterek, "Torunum formasına kavuştuğu için çok mutlu oldu. Onu mutlu edenlerden Allah razı olsun" ifadesini kullandı. 


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x