Selçuk Balcı'dan kendini eleştirenlere haklı cevap!
banner40

banner39

Selçuk Balcı'dan kendini eleştirenlere haklı cevap!

10 Ekim 2014 Cuma 14:57

Selçuk Balcı sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendini eleştirenlere öyle güzel cevap verdi ki...

Selçuk Balcı'dan kendini eleştirenlere haklı cevap!
Selçuk Balcı'nın sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yaptığı açıklama şöyle;
Bizler her zaman duyarlılığımızı gösteriyoruz.Katliamların kıyaslaması olmaz.

Türkmen,Kürt,Arap diye bir ayrım yoktur bizim anlayışımızda. İnsan vardır,insan olabilmek vardır. Bugüne kadar kaç tane konser yaptıysak emin olun bir o kadar da iptalimiz var.Ama hala insanları bilgilendirmek amaçlı paylaştığımız konser iptali yazılarının altına, Soma'da neredeydiniz,"Gazze yanarken konser yapıyordunuz" "Türkmenleri kimse düşünmüyor" yada "Helal olsun" gibisinden yorumlar alıyoruz.

Mayıstan beri 18.konserimizi iptal ettik.Bir ölüme üzülüp diğerine sevinecek kadar psikopat olmadığımızı tahmin edebilirsiniz.

Birde şöyle bir gerçek var ki müziği kimse iş olarak görmüyor.Bu sabah esnaf dükkanını açtı,memur masasının başına oturdu,berber traşa devam etti,banka borcunu istedi ama müzisyenler tüm konserlerini iptal etti.

Sadece Selçuk Balcı olarak değerlendirmeyin.Bize ve bir çok sanatçıya enstrüman çalarak geçimini sağlayan yüzlerce müzisyen var.Emin olun onlarında elektrik,doğal gaz,su faturası geliyor evlerine.Onlarında ödemek zorunda olduğu kiraları borçları var.

Bunu kim düşünüyor yada bu açıdan kim bakıyor? Yorumları yaparken karşımızdakinin insan olduğunu düşünelim.

Helal olsun ya da lanet olsunlara ihtiyacımız yok,dövüş horozu değiliz.Biz,sizin duygulandığınız, hüzünlendiğiniz eserleri besteleyip çalıp söyleyenleriz. Savaş başlatıp bomba atan biz değiliz.Tepkiyi yanlış yere göstermeyelim...
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x