Haberleri Tümü

Erdoğan, esnaf ile buluşuyor

 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın düzenlediği ‘Türkiye Esnaf Buluşması’na katılacak olan ERDOĞAN, esnafa yönelik yapılan ve yapılacak çalışmaları esnafımıza aktaracak. Coşkulu bir katılım beklenen buluşma esnaf için bir ilk olacak.

Esnaf için alınacak tedbirler ülke ekonomisi açısından önem arz ediyor. Cumhurbaşkanı’nın esnaf toplantısına katılımı, esnafın sorunları ve istekleri konularına eğilmesini bekleyen esnaf bu buluşmadan umutlu.


İstanbul Bakkallar Odası Başkanı ( İSTBAKO ) İsmail KESKİN, tüm esnafımızı Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu’na bekliyoruz. Ülke esnafımızın, bakkallarımızın sorunları belli. İstekler, Bakanlığımıza , Başbakanlığa ve Cumhurbaşkanlığına üst kuruluşlarımız vasıtasıyla iletildi. Anayasamızın 173. Maddesi ‘Devlet esnaf ve sanatkarı koruyucu ve destekleyici tedbirler alır’ hükmü uyarınca bu toplantıdan esnaf teşkilatı olarakta olumlu sonuçlar bekliyoruz. Teşkilatımız el ele olacak, birlik olacak. Hep birlikte Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız. Türkiye Esnaf Buluşması inşallah esnafımız için hayırlı bir buluşma olacak.’ dedi.


Kaynak: Türkiye Esnaf




Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz