Vizyona Girerse Salonlar Bombalanacak!
banner40

banner39

Vizyona Girerse Salonlar Bombalanacak!

05 Ocak 2015 Pazartesi 15:23

Sony, The Interview filminin gösterimini iptal etti!

Vizyona Girerse Salonlar Bombalanacak!
Böyle bir olay sinema tarihinde görülmemiştir herhalde! The Interview filminin yapımcısı Sony Pictures, hack'lenme olayı ve gelen '11 Eylül benzeri bombalama' tehditleri nedeniyle filminin gösterim tarihini iptal etti ve film öyle görünüyor ki vizyona da girmeyecek.
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile röportaj izni alarak Kuzey Kore'ye giden iki televizyoncunun, CIA'in kıskacında kendilerini bir suikastin içinde bulmalarını anlatan komedi filmi The Interview, Sony'nin başına olmadık işler açtı.

Hack'lenen Sony dosyalarıyla bir çok ünlü yapımcı ve oyuncular ile Sony çalışanlarının özel bilgileri basına sızdırılmış, tartışmaların ardı arkası kesilmemişti. Bu hacker saldırılarının Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'la bağlantılı olabileceği zaten konuşuluyordu ki, The Interview vizyona girerse sinema salonlarının bombalanacağı tehdidi, bu şüpheyi güçlendirdi.

The Interview'un gösterime gireceği sinemalara ve galaların yapılacağı yerlere saldırmayı planladıklarını açıklayan hacker'lar, insanları filmin gösterime gireceği gün sinema salonlarının yakınından bile geçmemeleri için 'uyardı'.

Sony Pictures da bu tehdide, 25 Aralık'taki gösterim tarihini iptal ederek cevap verdi. Amerika’daki büyük sinema zincirlerinin filmi göstermekten vazgeçmesi, Sony’nin bu kararında etkili oldu.

Şu anda görülen filmin gösterime giremeyeceği. Ama bir komedi filminin, tüm dünyayı etkileyen hacker saldırıları ve katliam tehditleriyle trajediye döndüğü gerçeği de hiç akıllardan çıkmayacak.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x