Samsun'da Melihat Gülses konseri
banner40

banner39

Samsun'da Melihat Gülses konseri

15 Nisan 2016 Cuma 08:55

- Dünya Ses Günü etkinlikleri kapsamında OMÜ'de konser veren TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Melihat Gülses’e, sahnede kızı Neva Gülses eşlik etti

Samsun'da Melihat Gülses konseri
  Türk musikisinin sevilen sesi TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Melihat Gülses, ''Dünya Ses Günü'' etkinlikleri kapsamında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) konser verdi.
 

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Samsun Devlet Konservatuvarı sazlarının eşlik ettiği konsere, Samsun Valisi İbrahim Şahin, OMÜ Rektörü  Prof.Dr. Hüseyin Akan, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Ferşat Kolbakır, Prof.Dr. Sevilhan Mennan ile öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gülses, konser öncesi yaptığı konuşmada, salonu dolduran seyircilere ve kendisine bu imkanı sağlayan üniversite rektörlüğüne  teşekkür etti. 

Konser öncesinde saz ekibini tanıtan Gülses, en büyük mutluluğunun saz ekibinde klasik kemençe çalan kızı Neva'nın bulunması olduğunu söyledi.

İstanbul Üniversitesi Müzikoloji Bölümü Öğretim Üyesi olan kızı Neva'yı sahneye davet eden Gülses, kızının seslendirdiği şarkılara da eşlik etti.

 Konuşmasının ardından unutulmayacak bir konser veren Gülses, konseri izlemeye gelen Samsunlulara  keyifli bir gece yaşattı 


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x