Hurdaları bakın nasıl değerlendirdi
banner40

banner39

Hurdaları bakın nasıl değerlendirdi

30 Mart 2014 Pazar 13:26

Zonguldak'ta emekli madenci, 1974 model aracını, tavanını kesip spor görünüme kavuşturmasının yanı sıra direksiyonunu çocuk bisikleti tekerleğiyle, diğer aksesuarlarını farklı otomobil parçalarıyla modifiye etti

Hurdaları bakın nasıl değerlendirdi
Foto galeriye git Türkiye Taşkömürü Kurumundan (TTK) emekli Zafer Bender (64), hayalini kurduğu üstü açık spor otomobile maddi yetersizlikler nedeniyle kavuşamayınca 1974 model aracını modifiye etmeye karar verdi.

Önce otomobilin tavanını kesen Bender, hurda araçlardan topladığı sis lambası, iç döşeme malzemeleri ve jant gibi parçaların yanı sıra direksiyon için çocuk bisikletinin tekerleğinden faydalandı.

Bender, bisiklet tekerleğinden yaptığı direksiyonu görenlerin çok şaşırdığını, otomobilinin eski model olmasına rağmen beğeni topladığını söyledi.

Aracın malzemelerini hurdalıklardan topladığı için para harcamadığını anlatan Bender, "Yaptığım değişiklikleri tescil ettirmediğimden sadece kırsal alanda otomobili kullanıyorum. Trafiğe çıkmıyorum. Meraklıları otomobilimi satın almak istiyor ancak şu an teklifleri reddediyorum" diye konuştu.

Bender, almayı planladığı eski model otomobili de modifiye edeceğini belirterek, emekliliğini bu şekilde değerlendirmenin mutluluğunu yaşadığını, üstü açık otomobil hayalini yıllar sonra gerçekleştirebildiğini kaydetti.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x