Düzce Üniversitesi Medya Ödüleri sahiplerini buldu
banner40

banner39

Düzce Üniversitesi Medya Ödüleri sahiplerini buldu

07 Mart 2014 Cuma 09:40

DÜ Girişimcilik Topluluğu'nca 2. düzenlenen medya ödülleri internet üzerinden yapılan oylamanın ardından, törenle sahiplerine verildi

Düzce Üniversitesi Medya Ödüleri sahiplerini buldu
Foto galeriye git Düzce Üniversitesi (DÜ) Girişimcilik Topluluğu'nca 2. düzenlenen medya ödülleri, internet üzerinden yapılan oylamanın ardından, törenle sahiplerine verildi
Akçakoca ilçesindeki bir otelde düzenlenen törende konuşan DÜ Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, öğrencilerin girişimiyle hazırlanan programın çok anlamlı ve güzel olduğunu söyledi. 

DÜ'nün değer katan bir üniversite olduğunu vurgulayan Şerifoğlu, ''Yıldan yıla çok önemli atılımlarda bulunduk. Bize çalışmalarımızda destek veren herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu. 

-Ödüller sahiplerine verildi-

İnternetten yapılan oylama sonucunda en iyi kadın oyuncu ödülü Sera Tokdemir'e, en iyi erkek oyuncu ödülü Alper Saldırgan'a, en iyi kadın sanatçı ödülü Demet Akalın'a, en iyi erkek sanatçı ödülü Gökhan Özen'e, en iyi çıkış yapan sanatçı ödülü İrem Derici'ye, en iyi albüm ödülü Erdem Kınay'a, en iyi şarkı ödülü Gökhan Özen'e, en iyi single ödülü Emir'e, en iyi Türk Sanat Müziği sanatçısı ödülü Aslı Hünel'e, en iyi Türk halk müziği sanatçısı ödülü Sevcan Orhan'a, en iyi düet ödülü Gökçe ve Kamufle ikilisine,en iyi sinema filmi ödülü Düğün Dernek'e, en iyi dram dizisi ödülü Beni Böyle Sev dizisine, en iyi komedi dizisi ödülü Bende Özledim dizisine, en iyi magazin programı ödülü Magazin D programına, en iyi haber bülteni ödülü Show TV'ye, en iyi sosyal medya kullanıcısı ödülü Ceyhun Yılmaz'a, en iyi sabah haber programı ödülü NTV Güne Başlarken programına, en iyi kadın spiker ödülü Gülbin Tosun'a,  en iyi spor programı ödülü TRT Stadyum programına, en iyi erkek haber spikeri ödülü Cem Öğretir'e, en iyi eylence programı ödülü Güldür Güldür'e, en iyi yarışma programı ödülü Hakan KA'ya, en iyi kadın radyocu ödülü Yasemin Şefik'e verildi.

Törende yeşilçamın unutulmaz sinema oyuncularından Selda Alkor, Nuri Alço, Bahar Öztan, Murat Soydan, Salih Güney ve Oya Aydoğan'a da onur ödülü takdim edildi.

Programda ödül alan sanatçılardan Demet Akalın, Gökhan Özen, Aslı Hünel ve Sevcan Orhan katılımcılara mini bir konser verdi.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x