"21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası"
banner40

banner39

"21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası"

05 Mayıs 2015 Salı 09:46

Bülent Ecevit Üniversitesinde (BEÜ) konser verecek olan sanatçı Gökhan Türkmen, ses sistemi ve altyapı yetersizliği gerekçesiyle konseri iptal etti.

"21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası"
BEÜ tarafından düzenlenen "21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası" kapsamında üniversitesinin Farabi Kampüsünde konser verecek olan Türkmen'in, konser saatinde sahneye çıkmaması üzerine öğrenciler ıslık çalarak durumu protesto etti.
Gökhan Türkmen'in "ses sistemi ve elektriksel arıza nedeniyle sahne alamayacağı"nın bildirilmesi üzerine konsere gelen öğrenciler, sahneye pet şişe atarak duruma tepki gösterdi.

Bu arada kısa süreli elektrik kesintisi yaşanması nedeniyle öğrenciler sahne önündeki barikatları yıkmaya çalıştı. Bunun üzerine üniversitenin güvenlik görevlileri öğrencileri sakinleştirmeye çalıştı.

Gökhan Türkmen, sosyal paylaşım sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sorumluluğun her zaman farkında olan bir ekip olduklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Konserin gerçekleşmesi için elimizden gelen her şeyi yaptık. Mağduriyetinizi biliyoruz ve anlıyoruz. Açıklama yapmak veya o kadar insan bizim için geldi diye yine programımızı yapmak isterdik ki bunu yapabilmek için sistemin az da olsa çalışabiliyor olması gerekirdi. Ancak öyle bir şey olamadığı, ses sisteminin uygunsuzluğu ve altyapının yetersizliği yüzünden biz bu konseri veremedik. Bu konserin umarım telafisi olur. Biz de istediğimiz konseri gerçekleştirmiş oluruz. Tekrar herkesten özür dileriz"
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x