Zonguldak'ta yabancı uyruklu kişi ölü bulundu
banner40

banner39

Zonguldak'ta yabancı uyruklu kişi ölü bulundu

21 Kasım 2017 Salı 09:38

Zonguldak'ta kendisinden iki gündür haber alınamayan Irak vatandaşı Sabah Hamad Abed Luhaibi'nin cesedi, yıkımı devam eden bir binada çalışan işçiler tarafından bulundu. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri cesedi bulunduğu yerden çıkardı.

Zonguldak'ta yabancı uyruklu kişi ölü bulundu
 Zonguldak'ta kendisinden iki gündür haber alınamayan Irak vatandaşı Sabah Hamad Abed Luhaibi'nin cesedi, yıkımı devam eden bir binada çalışan işçiler tarafından bulundu.
Alınan bilgiye göre, Terakki Mahallesi Soğuksu Caddesi Valide Zübeyde Hanım Sokağı'nda yıkımı devam eden bir binada çalışan işçiler, asansör boşluğundaki suyun içerisinde ceset fark etti.

İşçiler, durumu polis, itfaiye, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen AFAD ekipleri, halat yardımıyla cesedin bulunduğu yere indi.

Uzun süre cesedi bulunduğu yerden çıkaramayan ekipler, daha sonra asansör boşluğundaki suyu tahliye etti.

Suyun boşaltılmasının ardından ekiplerce bulunduğu yerden çıkarılan cesedin 42 yaşındaki Irak vatandaşı Sabah Hamad Abed Luhaibi'ye ait olduğu belirlendi.

Luhaibi'nin olay yerine çağrılan ailesi ve yakınlarının cesedi teşhis etmesinin ardından, cumhuriyet savcısı incelemede bulundu.

İncelemenin ardından, Luhaibi'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada Luhaibi'nin, Irak'taki iç savaştan kaçtığı, yaklaşık 2 yıldır kentte ikamet ettiği ve ailesinin 2 gündür kendisinden haber alamadığı öğrenildi. 


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x