Yıldızhan ailesinin ocağına ateş düştü
banner40

banner39

Yıldızhan ailesinin ocağına ateş düştü

04 Mart 2014 Salı 09:19

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Ramazanlı Köyü Zoroğlu Mahallesi'nde yaşayan Yıldızhan ailesinin ocağına ateş düştü.

Yıldızhan ailesinin ocağına ateş düştü
Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Ramazanlı Köyü Zoroğlu Mahallesi'nde yaşayan Yıldızhan ailesinin ocağına ateş düştü.

Kilo sorunu olduğu için askerliği 1 sene ertelenen 22 yaşındaki Tuncay Yıldızhan, 19 Aralık 2013 tarihinde Antalya'daki acemi birliğine teslim oldu. Er Yıldızhan, burada 26 gün eğitim aldıktan sonra usta birliği için Diyarbakır Devegeçidi Topçu Piyade Tugayı'na teslim oldu. Yıldızhan, iki hafta önce rahatsızlanarak kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İki aylık asker oğlunun hastanede tedavi gördüğünü bir hafta önce öğrenen baba Hakkı Yıldızhan(47), Diyarbakır'a gitti. Tuncay Yıldızhan, iki haftadır tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün Sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Yıldızhan ailesi, Diyarbakır'dan gelen acı haberle yıkıldı.

Acı haberin gelmesinin ardından Yıldızhan ailesinin evinde Kur'an-ı kerim okunurken Tuncay Yıldızhan'ın için Sabah saat 11.00' de askeri tören düzenleneceği belirtildi.
banner5

Yorum Gönder

@name x